-
Co to za piosenka?[www16.zippyshare.com]
-
Piosenka z Club Corrado jakas klubowa[youtube.com] Zaczyna sie w 27 min dziękuje
-
Potrzebuję pomocy w znalezieniu tego instrumentala !!![youtube.com] W tle tego video leci instrumental, zaczyna się od około 30 sekundy, pomoże ktoś ?
-
Muzyka z filmiku youtube - czy ktoś zna?[youtube.com]
-
Nagranie z radia PlusPrzepraszam za jakość ;) [www26.zippyshare.com]
-
Piosenka z reklamySiema, poszukuję muzyki z poniżej reklamy, wrzucam również inny link gdzie najprawdopodobniej ta muzyka została ...
-
Co to za piosenka??Gra ja krebs podczas koncertow :D chodzi o tą solowke :D [youtube.com]
-
Szukam wykonawcy i tytułu piosenki z lat 80tychSzukam wykonawcy i tytułu piosenki z lat 80tych (najprawdopodobnie italodisco), której refren zaczyna się słowami(chyba) ...
-
coś z italianood 0.30 -z jakiej to piosenki ten remix, lub nazwa tego utworu? -jakość głosu nie najlepsza [youtube.com]
-
Stara piosenka DISCO POLOWitam szukam starej piosenki którą ostatnio uslyszalam na kasecie weselnej kuzynki sprzed 15 lat. Zapamiętałam ...
-
Jaka piosenka ?Co to za utwór? Raczej stare nagranie. Zaczyna się spokojnie. Później koleś śpiewa i jak ...
-
Orange Video Fest - SKKFKojarzy ktoś może tę nutę?
-
Proszę o pomoc, co to za utwór?[youtube.com] od 2:06 do 2:25
-
Kto to śpiewa?kto spiewa w 11.17? [youtube.com]
-
co to za nutka??[www49.zippyshare.com]
-
Piosenka / zwiastun magic mike xxlPoszukuję tej piosenki :)
-
Jak się nazywa ta stara piosenka taneczna?Stara piosenka eurodance, program Videomix Marka Sierockiego. Z góry dziękuję za rozpoznanie.
-
Wiadome - co to za piosenka[www1.zippyshare.com] w minucie 37:26
-
Szukam muze ala TechnoYo wszystkim! Szukam muzy z programów muzycznych typu Muzo.tv 4fun.tv i tak dalej :p Ogólnie sceneria ...
-
Piosenka tiesto[facebook.com] poszukuje tej piosenki
-
Drop z filmiku??[facebook.com]
-
Youtube0:35-1:00 [youtube.com]
-
VLOG - Tomorrowland 2014 | Official AfterMAHENutka 3:00-3:09 [youtube.com]
-
Romantyczny utwór na saksofonie - Pilne!Pilnie poszukuję tytułu tego fragmentu utworu: [www10.zippyshare.com] Z góry bardzo dziękuję! :)
-
Utwór z gry Beyond: Two Souls PILNE!Witam! Mam pytanie odnośnie utworu który jest w grze Beyond: Two Souls. Przegrzebałem cały internet ...