-
Ale jaaazda! Te filmy podbiły internetWitam, chciałbym dowiedzieć się co to za utwór. [veedo.pl]
-
Piosenka z lat 80 chybaSzukam takiej piosenki z lat 80 chyba, jest znana ale za nic nie moge jej ...
-
poszukuje innej wersji tej piosenki bez remiksuposzukuje piosenki co w refrenie jest spiewane in magic chodzi mi o ta piosenke chyba ...
-
Co to za "znany" a nieznany utworek instrumentalny? :)Myślę,że to nie będzie chyba takie trudne,gdyż dawniej ten utwór grano dość często w radio.pobrałem ...
-
Utwór zasłyszany podczas jazdy autostopemZaczynała się waleniem w bębenki (?) Nie wiem jak to nazwać, po prostu słychać było ...
-
Kto wie co to może być za piosenka włoska?Chodzi mi po głowie od lat.Słyszałem ją we wczesnych latach 80-tych z naszego domowego Grundiga ...
-
Infolinia Orange muzykaWitam, Wiem, ze był juz podobny wątek ale niestety piosenka chyba sie zmieniła :) Poszukuje ...
-
Co to za piosenkaaaa,angielskaPiosenke spiewa mloda kobieta, czesto leci na 4music, w refrenie leci cos w stylu "oh ...
-
Czy znacie tę piosenkę?Niżej podam urywek piosenki, jest krótki ale mam nadzieję, że ktoś zna :D
-
W.E.N.A. - Nic (szukam podobnych utworów)Poszukuję utworów utrzymanych w tonacji i podobnym klimacie jak w utworze 'Nic' autorstwa WENY. [youtube.com]
-
Piosena z rosyjskiego filmiku[youtu.be]
-
Co to za piosenkaKrótko ;p Po prostu jaki tytuł nosi ta piosenka :) Z góry bardzo dziękuję za ...
-
-
dwóch "raperów" i dziewczynaszukam piosenki, która leciała kiedys na vivie, mysle ze około 2008-2010. Była taka hip-hopowa, na ...
-
Inna wersja ''Jadą wozy kolorowe''.Wykonawca?Chodzi mi o wykonawcę. Dysponuję tylko 19 sekundowym, niepełnym klipem.
-
Czy zna ktoś nutkę?[facebook.com]
-
Instrumental[youtube.com] ktokolwiek słyszał, ktokolwiek zna! z góry dzięki
-
Piosenka o rudej.W 2013 lub w 2012 roku usłyszałam piosenkę. Teledysk opowiadał o rudej dziewczynie (trochę grubej) ...
-
Piosenka Disco Polo z KlubuWitam! Co to za piosenka? [www32.zippyshare.com] Słyszałem ją ostatnio w Klubie.
-
disco poloPiosenka disco polo z słowami Ona miała suknie kolorowa czarno Biały dres i bluzę sportowa ...
-
Hej ...z jakiego filmu pochodzi ta muzyka w podkładzieHej ...z jakiego filmu pochodzi ta muzyka w podkładzie filmiku - chyba to jest muzyka ...
-
Szukam piosenki, znam tylko teledyskWitam, szukam piosenki którą słyszałem bardzo dawno temu na kanale muzycznym znam tylko teledysk, ale ...
-
Techno z trąbką lub saksofonemSzukam piosenki uslyszanej na imprezie, to jest cos w stylu techno z trąbką lub saksofonem ...
-
Melodia z serialu nie igraj z aniołem odc 166.witam,wie ktos co to za melodia z serialu nie igraj z aniołem zaczynajaca sie w ...
-
Klubowe[youtube.com] zna ktos pierwszy kawałek kto leci 6 sekund ? :D