-
Nutka z outra. Electro/HouseWitam poszukuję nutki z outra 6:16 [youtube.com]
-
klubowe[seciki.pl] 49.30
-
Nazwa nuty z seta PumpinglandSzukam piosenki najlepiej w orginale z ok 25min [youtube.com]
-
Muzyka KlubowaProśba o pomoc w ID niżej wymienionych nagrań. [www26.zippyshare.com] [www26.zippyshare.com] [www26.zippyshare.com] [www26.zippyshare.com] [www26.zippyshare.com] [www26.zippyshare.com]
-
Muzyka klubowaSzukam muzyki, z filmiku na YT [youtube.com] z 4:57
-
crescendo - wykonawcaco to za utwór? [gallery.mobile9.com]
-
Polski RAP - początek muzyka filmowaWitam, Poszukuje kawałka, nie jest stary, moze ma kilka miesiecy maksymalnie. Zaczyna się tak jakby ...
-
Jakie tytuły mają 2 piosenki podane w linkach ?[www45.zippyshare.com] - piosenka numer 1 ? [www45.zippyshare.com] piosenka numer 2 ? Są to piosenka z jakiegoś seta ...
-
Nagranie utworuWitam poszukuje tego utworu, dzieki z góry! [www41.zippyshare.com]
-
Jest to piosenka z filmiku bansheepiosenka zaczyna się od 5:05 [youtube.com]
-
DJ Hazel - Back to the old nightPoszukuje pierwszej piosenki z seta. dzięki za pomoc. [www37.zippyshare.com]
-
Piosenka z wycinkaWitam poszukuje piosenki z tego wycinka, z góry dziękuje :) [www31.zippyshare.com]
-
Jaka jest nazwa muzyki w tłe w tym filmiku?[youtube.com]
-
Co to za piosenka z filmiku ?Jak nazywa się piosenka nagrana z radia ?
-
Cześć. Polski RAP.Cześć. Szukam tytułu i wykonawcy piosenki. Jest to polski rap. Znam tylko słowa ' Zadzwoń ...
-
Rockowe brzmienie. Mało informacji...Witam. Jedynie co jestem w stanie powiedzieć o tej piosence to to, że jest to ...
-
Mix 2[youtube.com] 2:05 może ktoś mi podać link na youtube do tego utworu ? Z góry dziękuję ...
-
Piękna piosenka z filmiku na YT.Próbowałam wpisywać zwrotkę z refrenu, ale niestety google nie chcą pomóc... Piosenka bardzo mi się podoba ...
-
Cover - bardzo mało informacjiUWAGA: na 99,9% za mało informacji, przeczytaj tylko, jeśli masz nadmiar czasu: Piosenkę usłyszałem w restauracji, ...
-
tytuł piosenki z tego filmu w normalnej wersji?[youtube.com]
-
trudne do odgadnięcia - tylko dla wymiataczyWitam, potrzebuje pomocy, oglądałem teledysk , w którym jest m.in. wątek serfowania i wysokich fal ...
-
Szukam ten nutyWitam poszukuje muzyki słyszanej w tym filmie od 4:57 do 5:34 (w radiu). [youtube.com]
-
Jak nazywa się piosenka na końcu filmiku?[youtube.com]
-
Około 15 letnia piosenka w miłosnych rytmach.Wiatm! Poszukuję piosenki, nie znam tytułu ani wykonawcy. W teledysku głównym wątkiem było odpalanie zapałek, najpierw ...
-
Piosenka z filmiku na "sekundowe"Zna ktoś tytuł tej piosenki? [sekundowe.pl]