-
Muzyka z filmu (YouTube)[youtube.com]
-
Piosenka z filmiku[youtube.com] Proszę o nazwę piosenki z tego filmiku ;)
-
Brytyjski kawałek,rock alternatywny/indie po teledyskuHej, poszukuje piosenki, jak w temacie. Piosenka najprawdopodobniej z poczatku XXI wieku, jakos 2004? Piosenka wolna. ...
-
Znam fragment teledyskuPiszę co pamiętam z teledysku: -Był tam śpiewający wokalista w ciemnych okularach, ubrany na czarno -Pokazywane były ...
-
czarno-biały teledyskZna ktoś tytuł piosenki podaję opis teledysku: jest czarno-biały, jakiś chłopak ucieka(?) a jakiegoś trzymają ...
-
Piosenka z Intro YouTube + linkPoszukuję tytułu piosenki pojawiającej się w intro tego filmiku na YouTube: [youtu.be] Z góry dziękuję za informacje
-
Jaka ta piosenka z Eska TVTeledysk ciągle przesuwały sie sceny a na pierwszym planie ciągle była pani a piosenka była ...
-
Jaka to Song ?[youtube.com]
-
z filmiku na YT[youtube.com] [youtube.com]
-
Dnb w tle filmu[youtube.com]
-
Piosenka z textem see tommorrow w refrenieWitam Szukam piosenki: piosenka jest dynamiczna spiewa ja mezczyzna z glosem jakby z boysbandu piosenka ...
-
Podobne Piosenki to tej[youtube.com] Chodzi mi o ten wokal ( ueeauuuea....ueaaaaaa)
-
co to za piosenkawczoraj złapałem to na telefon w wersji czeskiej, chodzi mi o orginał.
-
intro muzyka to ...[youtube.com]
-
Teledysk z ludźmi mającymi głowy zwierząt-maskotekSzukam piosenki z teledyskiem (tylko to pamiętam) gdzie jest kilku ludzi mających głowy zwierząt lub ...
-
Nazwa instrumentu z Song of OcarinaJak nazywa sie instrument muzyczny na którym ten Pan ładnie gra? Chodzi mi dokałdnie o ...
-
Trudne. Coś podobnego do...[youtube.com] Od 4:40 zaczyna się coś niesamowitego. Szukam podobnych motywów,utworów z damskim vocalem (czy arią). Proszę ...
-
Disco Polo - Boys? - O zwierzętachWitam... Podpowiedzcie proszę bo męczy mnie tzw. "czeba" Stare Disco Polo... na 99,9% Boys + ...
-
Hip-hop (?) z lat 2000-2005Hej! Poszukuję piosenki z lat 2000-2005 (tak mi się wydaje, ale na 100% nie jestem ...
-
prosze o pomoc w odnalecieniu piosenki z tego filmikuz góry dziękuje za pomoc w odnalezieniu tytułu tej że piosenki [facebook.com]
-
Piosenka z "Efekt domina" (chyba , nie jestem pewna)W slumsach 15 latki miały organizowane urodziny . I wybiuerały sobie sukienki . NA końcu ...
-
Muzyka klubowa.Szukam muzyki klubowej, dokładniej z pliku na chomiku. Bardzo proszę o pomoc. [chomikuj.pl]
-
[Wyzwanie] - Pewien utwór techno/houseWitam. Poszukuję pewnej nutki, nie mogłem jej nigdzie znaleźć. Jest hard techno basowe, może trochę ...
-
Tytuł piosenki (Trance-House chyba)Szukam tytułu tego utworu :) Ktoś zna? Proszę o odpowiedź :)
-
POMOCY :([youtube.com]