-
Co to za utwór? Trance/HouseUtwór z filmiku pod linkiem (2:35) [youtu.be]
-
Muzyka typu Dubstep[youtube.com]
-
-
Poszukuje Tytuł[www52.zippyshare.com]
-
Pierwsza nutka[www45.zippyshare.com] Pierwsza nutka. Zna ktos? Z gory dzieki.
-
Electro house[uploaduj.net] [uploaduj.net] [uploaduj.net] [uploaduj.net] Czy ktos wie co to za nutki? suchalem sobie w radiu i za chiny niemoge ...
-
W ref. say goodbye[youtube.com] od 8:21. Co to jest za piosenka ? :)
-
Piosenka LemON z słowem "Skarbie"Witam! Szukam piosenki grupy LemON (prawdopodobnie) , dzisiaj przez przypadek gdzieś usłyszałem i rozpoznałem tylko ( ...
-
prosze o pomoc[bliskoznacznie.tumblr.com] - proszę o pomoc w znalezieniu piosenki z tego tumblra :)
-
co to za muza, stary rock bodajze[youtube.com]
-
Industrialne (?) coś - problem z rozpoznaniemWitam, mam problem ze znalezieniem wykonawcy tego utworu. Podpowiedzią będzie nawet rodzaj muzyki.
-
Czy ktoś wie co to za utwór?[vine.co]
-
Dziwna muzyka z YouTube[youtube.com] Szukałem i nie znalazłem.
-
Proszę o pomoc w znalezieniu tytułuProszę o pomoc w znalezieniu tytułu
-
2 Kawałki Klubowe do rozpoznaniaProsze o rozpoznanie dwoch piosenek załaczanych w jednym pliku
-
Co to za piosenka?Szukam piosenki z filmu na youtube.com [youtube.com]
-
Znana piosenka z filmiku :)ta piosenka caly czas leci w tle tego filmiku: [youtube.com] dziekuje bardzo :)
-
Dubstep. Z gry[gry.jeja.pl] Chodzi mi o to jak weźmiemy MOUNTAIN DEW leci w tedy dubstep
-
Utwór z filmiku.Witam. Czy mógłby mi ktoś podać tytuł utworu z filmu poniżej ? 1:40 - 6:49 [youtube.com] Pozdrawiam.
-
Teledysk w stylu retroSzukam utworu tanecznego, ktory spiewa kobieta, ale niestety pamietam tylko fabule teledysku- facet calymi dniami ...
-
piosenka jest swietna ale jest tylko kawałek pomocymuzyka z fb piosenka [facebook.com]
-
Co to za nuta?Oto nutka, ktrórej tytuł mnie interesuje. Jest lekko zagłuszona basem, ale dla profesjonalisty to nic ...
-
Czy orientujecie się z nazwą orginalnego tytułu nutki?[w847.wrzuta.pl] Nie chodzi mi o remix tylko orginał tej piosenki:)
-
Piosenki w tv.disco medzy 23 a 23.30 wczorajJakie leciały wczoraj piosenki miedzy 23 a 23.30 w tv.disco. bo szukam takiej jednej