-
Jak się nazywają te piosenki? (link w opisie)[youtube.com] Piszcie mi tytuły
-
mocniejsze brzmienie,coś w stylu post hardcoreŚpiewał mężczyzna. Screamu chyba nie było, ale śpiewał ,,mocniej''. Piosenka raczej z nowszych, gatunek chyba ...
-
co to za nuta?[www57.zippyshare.com]
-
co to za nuta[youtube.com]
-
co to za nuty?[youtube.com]
-
Fragment intraWitam. Takie spostrzeżenie mnie naszło, kiedy usłyszałem fragment nowego utworu poparzonych kawą trzy. Mianowicie gdzieś ...
-
Różowa panterarappolski kawalek, rap. "jestes jak rozowa pantera' czy cos takiego. Z gory dzieki. 5!
-
Co to za piosenka? W teledysku chodzą po górach[vine.co] proszę, ktoś, coś?
-
Jak się nazywa ta piosenka? (link w opisie) znana[youtube.com] Jak nazywa się ostatnia nutka z tego filmu? Proszę o napisanie mi tytułu, gdyż jestem ...
-
piosenka z reklamy robota BOSCH MUM5czy ktoś rozpoznaje tę o to piękną piosenkę z załączonego linku?? :) [youtube.com]
-
Jak nazywa się ta piosenka? (link podany w opisie)[youtube.com] Jak nazywa się ostatnia piosenka z tego filmiku?
-
Piosenka z ZumbyPoszukuje piosenke z zumby gdzie w refrenie jest ,,eeeeee'' . Z gory dziekuje za pomoc ...
-
Piosenka po polsku, nucony refrenWitam, Poszukuje piosenki którą usłyszałem u siebie na zabawie sylwestrowej, lecz nie byłem w stanie zapamiętać ...
-
Muzyka z filmu The QuestPoszukuję utworu z filmu The Quest, konkretniej z tej walki [youtube.com] Pomocy! :|
-
Piosenka z klubu, gatunek elektryczny - house(?)Pamiętam jej część. w początku urywka jaki pamiętam muzyka jest przerywana przez takie hu**we brzdękanie instrumentu ...
-
Kawałek techno w tle z filmiku testovirona[youtube.com] poszukuję tego utworu
-
Utwór z filmiku reklamowegoHej, czy ktoś rozpoznaje kawałek który leci w tle filmiku ? [youtu.be]
-
Muzyka z reklamy chipsów Lays karbowanychJaka tu leci nuta? [youtube.com]
-
Dziewczyna z chłopakiem wracają rano z imprezyJadą zabytkowym Ferrari nie jestem pewny ale chyba było to 250 GT, chłopak ma podbite ...
-
7 sekunda-35 sekunda[youtube.com] Chodzi o ten podkład ( kobiecy glos)
-
Piosenka z 2009 roku popowa[vod.tvp.pl] Jak się nazywa piosenka lecąca od 40:01 do 40:04? Ta z tą kobietą leżącą i chodzącą ...
-
Piosenka z reklamy Kinder BuenoPoszukuję piosenki z reklamy Kinder Bueno. W tej reklamie były wampiry i te kobiety co ...
-
zna ktos pierwszy utworek ??[www25.zippyshare.com]
-
Piosenka Z Ewolucji :PKtoś wie jak się nazywa ta piosenka z filmu "Ewolucja" co oni we trzech jadą ...
-
smutna piosenka po angielskuPiosenka wydaje się smutna, jest chyba dość stara. Poja2iają się w niej słowa nothing i ...