-
Co to za piosenka?Mam nadzieję że link działa. file:///C:/Users/AMD/Music/Pobrane/G%C5%82os%20009.m4a
-
ORLEN Warsaw Marathon 2015 Co to za piosenka?Witam! poszukuję piosenki z tego klipu: [youtube.com] Może ktoś z was ją zna?
-
czerwień rubinuposzukuję piosenki ze zwiastuna filmu 'Czerwień rubinu' - [youtube.com] najwyraźniej słuchac ją od momentu 0:40 ;) ...
-
jaka to piosenka z reklamy TVP se słowem: ju garyczęsto powtarzane słowo - ju gary
-
Zna ktoś ? (Planeta FM Klubowe) link Wrzuta[w268.wrzuta.pl] Słyszałem ja na Planecie w wieczornych godzinach Nagrana odkurzaczem w samochodzie.
-
1:00 co to za utwór?[youtube.com] 1:00 co to za utwór? Z góry dziękuję za pomoc.
-
Muzyka z filmu na sportowefakty.plWitajcie, szukam tytułu tej piosenki :) [sportowefakty.pl] Z góry dziękuję :)
-
Szukam pewnej muzyki.Sroka za zła kategorie, ale bardzo mało wiem o tej piosence nawet nie wiem czy ...
-
Muzyka z klubu, show me/ shot me/ should we/ touch me?Tak jak w temacie, muzykę słyszałem kilkukrotnie, ale dopiero w tym roku. W refrenie pojawia ...
-
Nutka z DreamHacka. Electro/HouseWitam poszukuję nutki z dreamhacka która leciała na koniec zawsze po wygranej. 1:50 [youtube.com]
-
PiosenkaWitam, mam prośbę szukam nazwy utworu z filmu z pomarańczy zaczyna sie w 1:30 [facebook.com] tu ...
-
Tytuł piosenki z rudowłosą kobietą na huśtawceWitam, chodzi mi po głowie piosenka, ale nawet nie umiem zanucić jej słów, jedynie melodię. ...
-
Piosenka z Vine`ów (video)6:40 :) [youtube.com]
-
Piosenka końcowa z Abstrachuji[youtube.com] Jak w pytaniu piosenka końcowa.
-
"Z D@&y"trzy sekundy metalu, które nie dają mi spokojuChodzi o ten krótki kawałek (dżingiel) show internetowego "Z D@&y" Disco Polo, MC Silk, Maratony, ...
-
muzyka z zapowiedzi gry[youtube.com] tak jak w tytule zna ktoś nazwe tej piosenki z tego filmu ? z ...
-
Jak nazywa się ta nutka? (link w opisie)[youtube.com] Jak nazywa się pierwsza nutka? Proszę napisać mi tytuł. :)
-
Piosenka z MTV RocksWczoraj (14.12) około godziny 21.40 leciała piosenka, ciekawa i mocna w brzmieniu, w teledysku wszyscy ...
-
Stary teledysk hiphopowyCześć! Poszukuje starego teledysku hiphopowego, w którym wieżowce przekręcają się i zamieniają się w głośniki, jest ...
-
Ktoś kojarzy?[www6.zippyshare.com] Z góry dzieki
-
szukam piosenki z Hanna Garboś Fitness Motivation[youtube.com]
-
Teledysk Nagrywany Na Weselu Chyba Angielski, Kolesie Dobrze Sie Bawią,Super hit, pamietam tylko teledysk, który dzieje sie na weselu chyba Anglia, kolesie piją dużo, ...
-
Nutka z YouTubeWitam Poszukuję piosenki ktora zaczyna się od 01:17 [youtube.com] Dziękuję i Pozdrawiam :)
-
Piosenka disco, chyba hiszpańskaSzukam tytułu piosenki, która leci w tle . To prawdopodobnie język hiszpański, ale nie jestem pewny ...
-
Jak nazywa się ta piosenka? (link w opisie) znana[youtube.com] Proszę o pisanie tytułów