-
Co to za piosenka w filmiku ?Zna ktoś tytuł [youtube.com]
-
-
Kojarzy ktoś?kiedyś w telewizji oglądałam film, nie był on nowy. Oglądałam go w 2011 może 2010, ...
-
Muzyka klasyczna w restauracjiCzesc, szukam tytułu utworu, który leci w tle tego filmiku: [sadistic.pl]
-
Jaka to piosenka?[poszkole.pl]
-
Teledysk ,wszyscy mają słuchawki, harmonijka?Witam poszukuje teledysku, leciał na vivie kilka lat temu, był na nim pokazany starszy pan ...
-
A może ktoś rozpoznaje tę nutę?[youtube.com]
-
nazwa utworu z tego filmiku? :D[youtube.com]
-
Potrzebował bym nazwy piosenki z reklamy.[youtube.com] Daje link. Z góry dzięki :)
-
Co to za nuta[youtube.com]
-
Poszukuję piosenki sprzed kilku lat...Niestety nie pamiętam choćby fragmentu żeby zanucić. Jedyne, co jestem w stanie sobie przypomnieć, to ...
-
Co to za utwor??[youtube.com] jak nazywa sie utwor ktory sie znajduje na tym filmiku??
-
Piosenka zaczynająca się na "A a a a a"Piosenka zaczyna się na "a a a a a" - nie jednym ciągiem aaaaaa tylko ...
-
Piosenka z damskim, latynoskim wokalem,Poszukuję piosenki z wokalem damskim, język przypomina hiszpańki, nie wiem nawet czy to oryginał czy ...
-
Piosenka podobna rytmem do Kali x Paluch - Było minełoJedyne co zapamiętałem to słowo w refrenie "...siano"
-
Piosenka lecąca w tle podczas meczu w piłce ręcznej.Piosenka lecąca w tle podczas meczu w piłce ręcznej na kanale Polsatu Sport w dniu ...
-
Poszukuje tytułu piosenki[www19.zippyshare.com] Niestety posiadam tylko takie nagranie, może ktoś akurat kojarzy?
-
Piosenka z seta[youtube.com] Zna ktos tytul pierwszej piosenki? Z gory dziekuje :)
-
Zna ktos ???Zna ktoś????? [youtube.com]
-
Piosenka z filmiku na YT - wolna, melodyjna.[youtube.com] Czy ktoś wie gdzie znajdę piosenkę od 6:52? wpadła mi w ucho i chętnie ...
-
muzato Mietek Szcześniak ale nie wiem jaki jest tytuł.
-
Charakterystyczny teledyskWitam! Szukam utworu, który leciał na vivie kilka ładnych lat temu (obstawiałbym na 8-10). Jedyne co pamiętam ...
-
Muzyka z filmu Le Zap de Spion n263cześć, poszukuję nutki z fragmentu filmiku Le Zap de Spion no. 263 kawałek z 20:19 ...
-
-
Nazwa piosenki z filmu o ćwiczeniach[video-fra.xx.fbcdn.net] Witam, czy ktoś zna tytuł tej piosenki?