-
Muzyka z Niekrytego ;)Witam, jak tytuł ma utwór grany w tym filmiku [youtube.com] w czasie 6:55 ?
-
Remix BachataWitam, co to jest za remix z video [youtube.com]
-
Piosenka klubowa, refren "miami"Szukam piosenki, raczej klubowej. Jest fajny bit i w refrenie mocnym zniekształconym głosem słychać "miami" ...
-
ING Życie - Rakowi wspak - muzykaCześć, czy ktoś rozpoznaje ten kawałek? [youtube.com] Dzięki, pozdrawiam
-
Muzyka z filmików SIÓSTR BUKOWSKICHSzukam muzyki z filmików sióstr. Niestety film już usunęły i nie mogę dowiedzieć się co ...
-
Ktoś zna tytuł lub autora?[youtube.com]
-
Nie wiem co to za piosenkaWITAM poszukuje piosenki nie znam tytułu ani wykonawcy ale kojarzę chyba trochę teledysk było tam ...
-
Piosenka staraWITAM poszukuje piosenki nie znam tytułu ani wykonawcy ale kojarzę chyba trochę teledysk było tam ...
-
Piosenka z 1285 odcinka Barw szczęściaPiosenka z 1285 odcinka Barw szczęścia - zaczyna lecieć jak Marta z córeczką idą od ...
-
Nazwa Piosenki 0.18-0.27[youtube.com]
-
Nutka z GTA V, albo PayDay - coś kryminalistycznegoTYM TYM TYRYM (pauza sekundowa) , TYM TYM TYRYYM. Tak to jakoś leci, siedzi mi ...
-
Muzyka ze starej gry, znany motyw. Jak to się nazywa?Witam. Ten motyw jest dość znany. Był wykorzystany w starej automatowej grze, pingwin przesuwał klocki. [youtube.com] Na tym ...
-
Piosenka z One DevotionWitam . Szukam nazwy piosenki w tle przewijającej się przez cały wywiad : [youtube.com]
-
Stretch-filmchodzi mi o piosenke od muzyke od 80min (gdy patrick podpala limuzyne, i wywala kase ...
-
Prośba o tytuł piosenki ze strzępków tekstuPiosenka znaleziona chodziło o "Freed from Desire" pomogła strona "midomi"
-
piosenkajaki to może być utwór i kto go wykonuje?
-
Jak się nazywa ta piosenka?To samo co w tytule, jak zwie się ta nuta? =) [youtube.com]
-
Co to za piosenka?[youtube.com] minuta 4:33 z góry dziękuję za pomoc :D
-
jak sie nazywa muzyczka :D[youtube.com] muzyka z tego filmu w intro od 01:48 ktore trwa niecale 10 sekund ! POMOCY
-
Piosenka do rozpoznaniaNie mam nawet pojęcia czy wybrałem odpowiednią kategorię, bo się na tym nie znam. Jeśli ...
-
utwórmoże ktoś zna ten kawałek.
-
jaki to utwór słychać w filmiku ? pozdro[youtu.be]
-
Teledysk z eskimosemEskimosowi w teledysku robi się palnik z twarzy, którym rozpala przerębel, pod którym uwięzieni są ...
-
muzyka klasycznawitam, Szukam tytułu, kompozytora lub nazwy baletu z którego pochodzi ten utwór: [youtube.com]
-
Tytuł piosenki relaksacyjnej z dżunglą w tlePoszukuję tytułu i wykonawcy melodii znanej chyba każdemu na świecie, a jednak nie potrafię znaleźć. ...