-
piosenkaproszę o rozpoznanie.
-
Piosenka z filmiku na fbCo to jest za piosenka od 4:50? Z góry dziękuję za pomoc. [facebook.com]
-
ktoś może zna ?Witam, zależy mi na piosence od 0:31 jeśli ktoś zna będę wdzięczny o podanie tytułu ;) [youtube.com]
-
Co to za piosenka z tego filmiku ?[youtube.com]
-
Piosenka ze słowem "Gina? (dżina?)" w refrenieWitam, ostatnio kilka dni temu usłyszałem w radio VOX fm piosenkę, bodajże w programie Marka ...
-
Królewska Republika RoleskiKrólewska Republika Roleski może ktoś kojarzy ta reklamę mi się wydaje że tą piosenkę gdzieś ...
-
co to za muzyczka ?[youtube.com] 22:36
-
utworyjeszcze prośba o te kawałki.
-
nie idzie dojść po lyricsach[facebook.com] strasznie mnie interesuje cała wersja tego kawałka a za nic w świecie nie mogę dojść ...
-
Co to za "kawałek" usłyszany w radiu?Link do fragmentu utworu który udało mi się nagrać telefonem: [dropbox.com] Dziękuję za pomoc!
-
piosenkiproszę o rozpoznanie.
-
2 nieznane tytułylinki 1 [www53.zippyshare.com] 2 [www13.zippyshare.com]
-
Teledysk z tańczącą dziewczyną na rurzeNie pamiętam dokładnie programu tv, na którym leciał ten kawałek, ale ciągle ta piosenka chodzi ...
-
muzyka z podkładu filmiku na YT[youtube.com]
-
muzyka z set mdma[www76.zippyshare.com] od 40:10 do 41:00
-
3 kobiety na pustyni, często na esce.Pamiętam tylko tyle, że jakiś czas temu non stop puszczali tą piosenkę na Esce. W ...
-
muzyka z reklamy EskaTVWitam ! :D Chciałbym się dowiedzieć jak nazywa się podkład muzyczny z nowych spotów reklamowych ...
-
Witam zna ktoś tą nutke ?[youtube.com]
-
piosenkiprośba o rozpoznanie.
-
Muzyka z Vines'aBry, zna ktoś ten kawałek z tego vines'a? Kojarzy mi się, że coś z JB ...
-
Co to za nutka nagranie ponizej pozdro Ziomalki[youtube.com] film tez dobry polecam Koxiki nie badzcie jak chude patyki
-
Pierwszy utwór z filmuHej! Czy może ktoś zna tytuł pierwszego utworu z tego filmu youtube? [youtube.com] Będę wdzięczny!:)
-
Szukam muzyki z fragmentu filmiku.[youtube.com] Szukana muzyka od 3:30.
-
Paganini - Kaprys 24, wersja rockowaWie ktoś, co to za wersja? [youtube.com]
-
Nie pamiętam wykonawcy i tytułu ale pamiętam teledyskHej! Widziałem raz teledysk: 1. Śpiewał brodaty gość (zdaje się, że w niektórych scenach miał gitarę). 2. Atmosfera ...