-
Testoviron-kara.Szukam tego teledysku/piosenki,która widoczna i słyszalna jest na filmiku. [youtube.com]
-
Poszukuje utworuu[vimeo.com]
-
Oryginał utworu ItalobrothersWie ktoś jakiej piosenki jest to remix ? [youtube.com]
-
Piosenka dyskotekowa !!poszukuje szybkiej piosenki bardzo znana , w refrenie jest cos aa aaa I live(need?) i ...
-
Osoba w masce lwa na klipie jakiejś piosenkiWitam! Poszukuję tytułu piosenki, na której teledysku była osoba w masce lwa. Sam klip był dosyć ...
-
Beat nie do znalezieniaSiema. Od dłuższego czasu szukam beatu, który wpadł mi w ucho na festiwalu. Ogólnie beat ...
-
Szukam rapowej piosenkiSiemka. Szukam piosenki w której kolesie rapują że tworzą robota. Kłócą się podczas rapowania. Jest ...
-
Szukam tej piosenki kilka miesięcy.. ktoś pomoże ?Szukam tej piosenki kilka miesięcy ,nie przerażać się proszę tytułem filmiku, piosenka jest akurat innego ...
-
Muzyka electro nie znam nazwyWitam otóż znalazłem fajny utwór electro, ale niestety nie znam utworu, wiem ze jest ta ...
-
-
Poszukuje utworuu od 1;11 do 1:45[youtu.be]
-
co to za piosenka w tle tego filmiku!?[youtube.com]
-
Stara piosenka ale kogo nie wie nikt :-)WITAM poszukuje piosenki nie znam tytułu ani wykonawcy ale kojarzę chyba trochę teledysk było tam ...
-
Co to za piosenka??Hej. Wie ktoś może co to za podkład z tego linku: [twitch.tv] 03:54:23
-
zna ktos utwor od 01;02min ?[m.youtube.com]
-
Co to za muzyka? Melodia znana..[youtu.be] Bardziej mi chodzi o początek. Reszta jest jakaś zmodyfikowana. Jest taki znany urywek. Co to ...
-
Zna ktoś piosenkę lecącą w tle?[youtube.com]
-
utwórkto wykonuje ten utwór?
-
końcówka Allah akbarCze usłyszałem u kolegi nie gdzie na samym końcu krzyczą Allah akbarrrr
-
piosenka klubowa francuskaZna ktoś taką nutę francuską w refrenie mniej więcej: tu de mła, ale nie żadna ...
-
Warsaw Shore - Ekipa z Warszawy 3, odcinek 7Witam, szukam nazwy piosenki ze sceny jak Ewelina chciała podejść w klubie do Pawła i ...
-
piosenkaWitam minejsza o film ale chodzi mi o nutke ktora leci w tle zna ktos? [sadistic.pl]
-
Warsaw shore sezon 3, odcinek 7Piosenka, która leciała jak ekipa wchodziła do klubu
-
klimat klubowy[www28.zippyshare.com]