-
Co to za piosenka?to tylko niektóre wersy, które wyłapałam: ta moherowa twarz (...), nie kłam że kochasz mnie ...
-
Poszukuje Pilnie PiosenkiNIe znam tytułu ani wykonawcy ; (( ale pierwszy glos a raczej krzyk w (1:28) ...
-
Piosenka Z Reklamy Kinder Bueno I Twix'a!Kinder Bueno - chodzi mi o ta reklame gdzie mozna telefon wygrac i cos tam ...
-
Poszukuje Piosenki Z Czarodziejekpiosenka leciała wtedy kiedy żyła jeszcze prue na końcu filmu był taki zespół śpiwała kobieta ...
-
Piosenka Pooolskapolska piosenka spiewa ja gotek cos w stylu Fleszara tekst jest mniej wiecej taki ....dyskoteka....nie wiedzialaem ...
-
Z LAT 90-TYCH PIĘKNA PIOSENKABARDZO POPULARNA SPIEWA MĘŻCZYZNA MNIEJ WIĘCEJ "LOOKEN TO MY EYES.." JEST WOLNA I ŚLICZNA..A ...
-
Piosenka z serialu UCIEKINIERZYJak brzmi tytuł piosenki z reklamy serialu "Uciekinierzy", która leci w tle? (reklama na Polsacie) Z ...
-
PIOSENKA AKONAWITTAM xF W RADIU BARDZO CZĘSTO LECIAŁA TAKA PIOSENKA RACZEJ TROCHU SZYBSZA AKON ŚPIEWAŁ JĄ Z KIMS ...
-
Polska Piosenkapolska piosenka spiewa ja gotek cos w stylu Fleszara tekst jest mniej wiecej taki ....dyskoteka....nie wiedzialaem ...
-
YOU CAN DANCEJAk się nazywa piosenka do której tańczył ROOFI solówke w odcinku finałowym ( miał w ...
-
Co to Za Piosenka?W tej piosence sa jakby takie slowa : mission,mission tank down mission,mission tank down ...
-
Brave Sit You Go.Leciała w Radiu Zet dzis taka piosenka, śpiewa ja dziewczyna i tyle co wyłapałam, nie ...
-
"Ekstremiści"Właśnie teraz trwa film "Ekstremiści"na polsacie.Dla mnie niezbyt ciekawy ale o ok.godz.13:15 jak jakiś 2 ...
-
Break DanceSzukam nazwy utworu lub chociaż nazwę wykonawcy utwory, w którym w teledysku panie tańczą na ...
-
Kinder Bueno I TwixKinder Bueno - chodzi mi o ta reklame gdzie mozna telefon wygrac i cos tam ...
-
Sylwester TVN 2007/2008Siemka! Potrzebuje piosenki, przy której uczestnicy programu YCD w sylwestra na TVN tańczyli drugi raz. ...
-
Pisoenka Z Filmu Łańcuch ZbrodniMam ogromną prośbe jesli ktos widział ten film i zna tytuł bądź wykonawce piosenki która ...
-
Piosenka Z Reklamy Kinder Bueno !wiem ze był ten temat już, ale tam był podany link i ściągłam z tamtad ...
-
Piosenka...W teledysku tej piosenki pamiętam że śpiewał ją chłopak i jest rockowa ....w tym teledysku ...
-
You Can Dancezna ktoś piosenke która była w tle filmiku (you can dance.) opisującego Diane gdy odpadała ...
-
Brytyjska Piosenka Kto Zna??Poszukuje piosenki ale nie pamietam ani tytulu ani wykonawcy. Jest to brytyjska piosenka. Teledysk opowiada ...
-
SOLÓWKA MARRI [ycd] AFROMARIA W JAKIMŚ TAM ODCINKU SWOJĄ SOLÓWKĘ ZATAŃCZYŁA DO PIOSENKI MISY ELLIOT
-
Poszukiwany utwór "fabulous"W jednym z październikowych odcinków podczas pokazywania przez K.Rusin przygotowań do występów w tele słychać ...
-
Muzyczke Z BankuWitajcie poszukuje nazwy piosenki i artysty z reklamy banku wbk w ktorej ludzie wyrzucaja skarpety ...