-
Piosenka Z Linku[maxior.pl] zna ktoś? z góry dzięki
-
Potrzebuje Nazwę Piosenki Znam FragmentDzisiaj włączyłem radio i była końcówka piosenki o stylu romantycznym, udało mi się tylko załapałać ...
-
WIELKANOCNA REKLAMA REALA Z PROMOCJAMIto jest taka wiosenna reklama reala gdzie nas informują że normalnie święta idą i są ...
-
Utwór Z "World Racing 2" > HelpPoszukuję już od dłuższego czasu utwór z gry "World racing 2", a słyszymy go ...
-
Zappowiedź Filmu Córka PrezydentaWitam, jeżeli szuka ktoś piosenki która leci w podkładzie zapowiedzi filmu "córka prezydenta" (TVN) to ...
-
Era Tak TakSzukam piosenki z reklamy Era Tak Tak, która teraz leci, co facet z dziewczynami jeździ ...
-
Reklama Telekominikacjichciałabym sie dowiedzieć, jak nazywa się piosenka z reklamy tp s.a. tam na końcu pokazany ...
-
REKLAMA ELLEczesc, to mze wiecie jak nazywa sie piosenka z reklamy elle?? to jest marka perfumow dla ...
-
Z zapowiedzi gwiazdy tancza na lodzie 2po tym jak noi gadaja ze juz 2 czesc tego show jest urywek kawalka ze ...
-
Zgon Na PogrzebieSzukam podkładu muzycznego z filmu Zgon na pogżebie.
-
Piosenka W PR3Witam, leciała któregoś dnia piosenka na trójce, śpiewała ją dziewczynka, w tle gitara basowa, bardzo ...
-
Zwiastun Filmu: Czego Pragną Kobiety?Proszę o pomoc w znlezieniu piosenki, która leci w tle zwiastunu filmu pt.,, Czego pragną ...
-
Reklama Tej Nowej Super Płaskiej TOSHIBYProsze pomuszcie mi
-
Piosenka Z Reklamy Telefonu Motorolla ReizerVHejka, poszukuje piosenki z reklamy telefonu ostrego jak brzytwa ;-) Motorola ReizerV... Kobietka i facet walczą ...
-
Reklama Orangeznam caly tytuł piosenki z reklamy oranse wystarczy wpisać w wyszukiwarce dj mat- everybody ...
-
You Can Dance- WładziaCzy ktoś wie jak nazywa się piosenka z drugiej edycji YCD, w filmiku jak Władzia ...
-
Eplus. Błagam ..Mógł by ktoś wejsc na eplus.pl i wyszukac uzytkownika o nicku "Rashid_" i napisac tytuł ...
-
Piosenki Techno Z Serwera Counter-strike1. [wrzuta.pl] 2. [wrzuta.pl] 3. [wrzuta.pl] Proszę o rozpoznanie.
-
La, La, La, La, La, La, La... Wonderful...Szukam piosenki, która nie mam pojęcia, jaki ma tytuł wiem, że śpiewa to facet a ...
-
Szukam Pioseneczki :)Tak jak w tytule. Udało mi się ostatnio nagrać kawałek poszukiwanego utworu na telefon. Włączyłem ...
-
PIOSENKA Z RADIAPomocy! Szukam tytulu piosenki. Usylaszalam fajna polska piosenke i zapamietalam slowa : "nie umiem zyc ...
-
Co to Jest Za Nutka?ta nutka leciała na rmf fm dziisiaj rano kolo godz. 7.16 :D jest to ...
-
Warto ja posluchac...Nie wiem czy slyszeliscie piosenke poswicona śmierci Ani (z gdanska ta ktora sie powiesiła) Warto ...