-
piosenka z radia zet-lato 2007poszukuje autora i tytułu piosenki, niestety nawet kawałka tekstu nie pamiętam, wiem że wtęp był ...
-
biedroneczkiposzukuje piosenki cos o biedroneczkach poczatek wolny refren energiczny prosze o szybka odpowiedź!!
-
Relkama z Ery Biznesprosze opowiedzcie mi jak sie nazywa i kto wykonuje piosenkę z reklamy ery ,jak ten ...
-
Piosenka zaczynajaca film Dlaczego niePoszukuje tytułu i wykonawcy piosenki,która zaczyna film DLACZEGO NIE.
-
rekalama nowego czasopisma 'In Style'Jak nazywa sie piosenka z reklamy nowego czasopisma "In style"?? najczesciej ta reklama leci w ...
-
Piosenka z filmiku youtubeZależy mi na tytule lub wykonawcy tej piosenki (zaczyna się ona ok. 1:11min.) z filmiku ...
-
reklama bravo girls...Leci taka reklama, w której gra dziewczyna z pierwszej miłości.. Przy tym leci taka techniawka ...
-
Motyw z killbilla w hiphopowym kawałku.Kawalek hiphopowy po angielsku z wykorzystanym fragmentem muzyki z filmu kilbill vol.1 konkretnie fragm. utworu ...
-
Piosenka z reklamy plusaraklama Samsunga w plusie?? tego muzycznego telefonu
-
Reklama Karty VisaWięc to tak jestem nowy :D tutaj :P chciałem przybliżyć wam reklamę z serii Kart ...
-
co to za nuta[wrzuta.pl]
-
Stara piosenka. Poszukuje tytułu lub wykonawcy! Popocy!!!Witam. Proszę o pomoc już 2 raz. Poszukuje super piosenki, starej. Jej słowa to mniej ...
-
Kurt Nilsen I'll forget youPilnie poszukuje tekstu do tej pięknej piosenki.. z góry dziękuję!
-
[TVP] - 2 Kwietnia - dzień z JP2 - Muzyka z zapowiedziWitam, w TVP pojawiła się zapowiedź pt: 2 kwietnia - Dzień z Janem Pawłem II. ...
-
Co to Za Piosenka??Witam może mi ktoś powiedziec co za piosenka leci na początku tego filmiku?? [youtube.com]
-
REKLAMA NATURALSCzy ktoś zna tytuł utworu z reklamy chipsów NATURALS ??
-
Chłopak z flagąHej szukam piosenki do której tańczył w 2 części castingu w Warszawie chłopak z flagą, ...
-
Zna ktos tytuł tej piosenki?Zna ktos tytuł tej piosenki? [pl.youtube.com]
-
Piosenka z reklamy o Kawie :PJest taka jedna romantic reklama o kawie (bodajze woseba) i tak kobieta ubrana na brazowa ...
-
Reklama Radia ZetPoszukuje tytułu piosenki która leci w tle najnowszej reklamy Radia Zet w której występuje ...
-
stara piosenka z radia planetasłyszałem na radiu planeta piosenkę faceta, której słowa, a właściwie refren lecą tak: "o ...
-
Pilnie poszukiwana!!!!!!!Barwy szczescia!!Witam...Pilnie poszukuje piosenki, ktora zostala puszczona podczas napisów koncowych serialu Barwy Szczescia... oto kawalek tekstu...: Czy idziemy ...