-
Piosenka Z Radia Glina 17 Odc 2 maj 2008Proszę o pomoc. Szukam tytułu lub wykonawcy tej cudnej nuty leciała ona w Glinie 17 ...
-
Dzień Dobry TVN 04.05.2008Potrzebuje piosenki gdzie w programie występowało Blue Cafe w Łodzi. proszę o tytuł. :)
-
Reklama Radiowa Perfum Ellepilnie poszukuje tytułu i wykonawcy tej piosenki co leci w radiu w reklamie perfum elle. jak ...
-
Reklama PepsiSzukam piosenki z reklamy pepsi,sławni piłkarze np.Ronaldino i inni grają z pewnym facetem.szybka piosenka.mogą też ...
-
Piosenka Usłyszana Dawno Temu W Radiu.Heja. Poszukuje nazwy jednej piosenki. Nie pamiętam za bardzo tekstu ale to szło jakoś tak. Szu ma ...
-
Kawałek Z ImprezyTen kawałek nagrałem telefonem na imprezie wiadomo nie za dobra jakosc ale jesli ktos zna ...
-
Kawałek Z ImprezyTen kawałek nagrałem telefonem na imprezie wiadomo nie za dobra jakosc ale jesli ktos zna ...
-
PIOSENKA Z LAT 80-TYCHjest taka piosenka z lat 80-tych. za cholere nie moge sobie przypomniec kto ja ...
-
Reklama Garnierta reklama była juz dawno... To byl jakis krem wyszczuplajacy kobieta stała na balkonie i ...
-
Reklama Johnson Dream Skin .Pani się kąpie, wynurza z wanny, później się smaruje , a w tle leci ...
-
Ostatnia Solowka Gregakto zna tytuł piosenki do której solówkę tańczył gieorgij w ostatnim odcinku YCD?
-
Wszystkie Piosenki Ze Step Up2błagamm piosenki ze step up 2 są tak zajefajne że musze je wszystkie znaćć ............plissskaaa ...
-
39 I Pol Ta Zagraniczna Co Leci Zawsze Z Patrykiemjak Patryk spotyka sie z kumplami to zawsze to coś zagraniczne leci co to jest ...
-
"from My Heart..." Z Filmy "benny & Joon"leci pod koniec filmu
-
PROGRAM KOMPTUTEROWYSzukam strony na ktorej bedzie cos takiego jak pohotoshop makeover itp. wazne zeby jakosc ...
-
Poszukuje Muzyke Z Filmu ,,Alvin I Wiewiórki"Poszukuje muzykę z filmu ,,Alvin i wiewiórki" brrdzo prosze o pomoc
-
Piosenka SambaPiosenka leciała w sobote 26 kwietnia tego roku w radiu aplauz wrocław o 13. w ...
-
Piosenka Z Reklamy Ery!Szukam tytulu piosenki z reklamy ery, gdzie akcja dzieje się na plaży.. Co Faceci śpią ...
-
Dzień Dobry Tvn- Piosenka BisquitPoszukuję piosenki, którą śpiewał zespół Bisquit w jednym z odcinków Dzień Dobry TVN. Proszę o ...
-
Reklama Z Winem El SolTak jak w tytule. Z tego co pamiętam to były tam jakieś leżące owieczki czy ...
-
Piosenka Feel'aCzy jest może gdzieś do ściągnięcia piosenka feela z reklamy tego banku milenium chyba;p
-
Reklama Ery, Taneczno Muzyczny Telefonchodzi mi o tą muzyczę, do której tam tańczą....z góry dziękuje:)
-
Reklama Blueconnect:)poszukuje piosenki z najnowszej reklamy Ery Blueconnect:)