-
Piosenka z reklamy gum do żucia HappydentCzy kotś zna tytuł i wykonawce piosenki z reklamy gum do żucia Happydent
-
Utworek z filmikulink do filmu [youtube.com] chodzi dokladnie o piosenke z 3 minuty i okolo 20 sekundy proszę o ...
-
Piosenka Z 7 Maja XPgeneralnie chodzi mi o piosenke ktora sie nazywała Take control a wykonawca byl cos na ...
-
Piosenki Z YouTubezna ktoś może którąś z nich? 1. [youtube.com] 2. [youtube.com]
-
Bywam Słodka Jak Miód...bywam Chlodna Jak LódHalo, moze zna toktos:)? Bardzo prosze o pomoc:)!
-
Jump JumpHej mozecie mi pomoc odnaleź piosenke? Dzisaj w radiu leciał i w kółko było słychać ...
-
Muzyka z filmu - proszę o pmoc[pl.youtube.com] Co to za piosenka
-
Szukalam Kiedys Tej Piosenki....i Ja Znalazlam :D:D:Djest tto jakis polski rock piosenke spiewa gostek na poczatku jest wola a poziej trochce ...
-
Eurosport PonownieChodzi o zwiastun Moto GP, najpierw widać Stonera, potem pokazane są zdjęcia zawodników, a w ...
-
Piosenka Raczej Znana Ale Mogę Tylko Powiedzieć Kawałek SłówLeci tak: do do do it do it do way(?) bardzo fajna może ktoś wie? ...
-
Piosenka Anety I Gieorgija Z KlubuProsze o tytuł piosenki, która leci w tle jak Aneta z Gieorgijem są w klubie..! ...
-
NUTKA Z BIG BROTHER 5 ZNA KTOŚ?jest to podklad gdy gulczas bierze kapiel :D [youtube.com]
-
Piosenka Z Końcówki Serialu Barwy SzczęściaWitam :) Potrzebuje pomocy w odgadnieciu tytulu utworu ktory lecial kiedys na koncu Barw Szczęścia. Piosenke spiewala ...
-
Piosenka Z Duetu Żanety I Patryka-ostatni Pdcinekzna ktos tytuł?
-
You Can Dance Filmik Na Pożegnaniejaka piosenka leciała wczoraj w filmiku na pożegnanie patryka? ta sama była tydzień temu u ...
-
Muzyka Z PanteneZnacie reklamę o szamponie Pantene w którym występuje Natasza Urbańska, prosze zdajdzcie mi piosenke, ktora ...
-
Solówka Patryka Z YCDSzykam tytułu piosenki do której tańczył Patryk w swoijej ostatniej solówce w YCD
-
W Refrenie Powtarzaja Sie Ciagle Slowa "lovey Dovey"piosenka, czarny rap. w refrenie powtarzaja sie ciagle slowa "lovey dovey"
-
Teraz Albo Nigdy Odc 4sprawdzałam nikt jeszcze nie napisał ;p wiec szczegolnie chodzi mi o ta nute jak Julka szła ...
-
Help ;))))jest tto jakis polski rock piosenke spiewa gostek na poczatku jest wola a poziej trochce ...
-
Amerykański Rap.. Co to Za PiosenkaWłaściwie mam na mysli 2 piosenki. W pierwszej, w refrenie powtarza się 'mess wit' a ...
-
Piosenka Przed Audycją "Guma Jest Drewnem Naszych Czasów"NIc a nic nie pamiętam z tej piosenki, leciała ona tuz przed audycją "Guma jest ...
-
Śmieszne MP3Zwracam się z prośbą o podanie linków do ciekawych stron i o nazwy waszych ulubionych ...
-
-
ODCINEK Z 7 MAJA JAK WSZYSCY UCZESTNICY NA POCZĄTKU TAŃCZYLI RAZEM .. PROSZE O POMOCna samym poczatku programu ... piosenke super;;d rytmiczna wpadla odrazu w ucho Pomocy !! prosze ...