-
Piosenka Z Reklmy VISYkoleś biegnie na golasa, potem ma skarpetki, kurczaka, garnitur i caly czas biegnie z karta ...
-
Potrzebne Fajne Nutki Trancejezeli znasz jakies fajne kawalki trance to podawaj tytuly., bede bardzo wdzieczny. pozdro
-
Piosenka Nagrywana MicrofonemCo to Za piosenka ? NAgrywalem Mikrofonem Dlatego Slaba Jakosc ;/ ALe Da sie sluchac ...
-
Piosenka Z Reklamy Orange Freedom!!Potrzebuje tytuł piosenki, z reklamy orange Freedom. W tej reklamie cały czas jest pokazywany napis ...
-
Teraz Albo NigdyPotrzebuje piosenki z ostatniego odc teraz albo nigdy( chyba 7) na końcu serialu leciała taka ...
-
Relkama Pralkiprosze piszcie jaka to muzyka z reklamyi gdzie dziecko zagląda do pralki a wniej z ...
-
Reklama CCCproszę - znacie tytuł piosenki z reklamy "CCC" ?
-
Solówka Artura Z 14 MajaZN AMOŻE KTOŻ PIOSENKE Z SOLÓWKI ARTURA(14 MAJA)?!!
-
Reklama Bąbolady - Piosenkawie ktos jaki tytul nosi piosenka z reklamy ( tej najnowszej ) bąbolady? Prosze o pomoc
-
Intro Ze Strony Dekada.plMoże ktoś kojarzy. Wydaje mi się, że to kawałek z jakiegoś Rockiego albo z jednego ...
-
Będzie Cięzko...Niedawno podczas specaru przypomniala mi sie nutka pewnej piosenki..nie znam tytulu i wykonawcy :( wiem, ...
-
Play - Samo Się Robikażdy chyba widział tą reklame Play... co wszystko się samo robi... wiecie jaki może być ...
-
Akademia Policyjnatytuł piosenki (o ile istnieje) z reklamy akademi policyjnej na TVN. z góry dziex ;)
-
Szukam Tytulu Angielskiej Piosenki.ref:,always Be in My Heart(...)'Szukam angielskiej piosenki sliczna wolna melodia,w refrenie jakos tak,,(...)always be in my heart,I wont(...)surviwe,your eyes ...
-
Poszukuję Piosenki!Poszukuję piosenki,która kilka miesięcy temu dość często leciała na MTV. teledysk zaczyna się, że jakiś ...
-
Piosenka Z Zig ZapaByla taka piosenka w wielkiej płycxie (metal) w teledysku był typek z brodą on śpiewał ...
-
SZUKAM TEJ PIOSENKI, PORSZE O POMOC ! ! !Witam ! ! ! Szukam tej piosenki, Proszę o pomoc. oto link: [wrzuta.pl] Z góry Dzięki ! ! ...
-
Muzyka Poważna Prosze[pl.youtube.com] Jezeli ktos mi pomoze bede bardzo wdzieczny :) Pozdroo
-
Piosenki, Ktore Spiewała Joanna Jabłczynska W Ostatnim "Jak Oni śpiewają"Szukam tych piosenek, jednak nie oryginalnych, tylko w wykonaniu J. Jabłczyńskiej, bardzo proszę o pomoc ...
-
Piosenka Z Mortal KombatBłagam was nie wiem jak sie nazywa piosenka z filmu MORTAL KOMBAT która zaczyna sie ...
-
P{iosenka Z Reklamy ,,jupi''To pilne!!!
-
Cudowna Saksofonowa PiosenkaWitam! Szukam tytułu często puszczanej w Radiu , gdzie główną rolę odgrywa saksofon,przerywanymi szarpaniem struny ...
-
Tytul Piosenki Z Mtv Cribs Z Patricią Kazadimam problem. a mianowicie poszukujętytułu piosenki z mtv cribs z PatriciąKazadi. Chodzi mi konketnie o moment, ...
-
Piosenka Z HerbatySzukam piosenki z reklamy herbaty ,, irving'' czy ,,lirwing'' cos w tym stylu... Czekam na ...
-
Turecka piosenka z reklamy tunnel carnival!!!!Prosze o pomoc w znalezieniu kawałka chyba turecki tekst, taka skoczna, leci czasem na radiostacji, ...