-
Nazwy 3 UtworówPoszukuję nazwy wykonawców jak i tytułów niżej zamieszczonych utworów. Są one umieszczone na płycie DVD ...
-
Dni Tygodniahej, ostatnio slyszalam ta piosenke w radiu, jakis gosc spiewa you're my costam i wymienia ...
-
Nowa Reklama Na Jetix- H2o I Nie Ma to Jak HotelSzukam piosenki, a właściwie melodii pojawiającej się jako tło w nowej reklamie na jetix' ie ...
-
Poszukuje Tutułu Piosenki???Piosenka jest rokowa, śpiewa jakiś gość...w refrenie jest tak "you day you see...you day you ...
-
Tytuł Piosenki?znacie?Wiecie może co to za piosenka leci na tle tej faniutkiej pani ..? [youtube.com]
-
Kto Wie Co to ?? :)[youtube.com]
-
Techniawka Z Youtube :)Witam! smilies/smile.gif Znacie może tytuł utworu znajdującego się w tym filmiku? [youtube.com] (zaczyna się w 43 sekundzie) Wiem ...
-
Co to Za Piosenka Please PomóżcieWczoraj słyszałam po południu w radiu piosenkę polskiego wykonawcy chyma Myslowitz.Ona jest raczej popul;arna bo ...
-
Kto to śpiewa ?Może ktoś zna wykonawcę lub tytuł tej piosenki.. link : [wrzuta.pl]
-
Piosenka Z Radia Planeta (slask)Witam ;) .... pioseneczka jest wykonywana przez panią. W tytule pojawia sie slowo "miracle" albo ...
-
VOX FM - Pomozecie?Witam, Mam problem z piosenka. Niestety niewiele potrafie o niej powiedziec :( Uslyszalam ja w ...
-
Co to Za Piosenka????...[zorro0016.wrzuta.pl] sciagnijcie posluchajcie i pomóżcie:) plissss.......:face-smile:
-
Nivea Go Fresh...znacie może tę piosenkę?
-
Czyja to Symfonia...?Chodzi mi o melodię z Tej nutki... [youtube.com]
-
CSI: Miami Reklama Na PolsacieDzisiaj i ostatnio widziałem w TV na Polsacie zwiastun/reklamę CSI: Miami i była tam muzyka, ...
-
Hm :)[speedyshare.com]
-
Jak Się Nazywa Ten Kawałek? (zespół, Chyba: DEVO)Witam, byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś podał mi nazwę utworu z filmiku z tej strony: [worldwideslave.com] Chodzi ...
-
Piosenka Z Radia Roxy FmHej może ktoś z Was rozpozna ten kawałek. Był grany dzisiaj (10.02.2009r.) około godzinki 8 ...
-
RooFi z YCDCzy ktoś może wie jak sie nazywa piosneka do któtej tańczył RooFi z YCD do ...
-
Utwór Z Radia PlanetaWitam Szukam wykonawcy tego utworu [restorator.wrzuta.pl]
-
Hallelujah Z Filmu Shrekposzukuje wersji piosenki pt "hallelujah" spiewaną przez kobiete. Ktos wie moze kto ja wykonuje??
-
Piosenka Z Radio Planetaszukam piosenki która kojarzy sie z piosenka jordan & baker -explode tylko wykonuje ja kobieta ...
-
Fajna Nutka Z VocalemProszę o rozpoznanie tej nutki z samego początku: [www4.zippyshare.com]