-
Piosenka Z Radia:)kochani ,wiem że ten wątek juz gdzieś był ,ale nie potrafię go znaleźć. Czy ktoś ...
-
Super Pioseneczka...prosze o tytul i wykonawce [wrzuta.pl] z gory dzieki wielkie :)
-
Dwie Znane Piosenki Do Rozpoznania, Jedna Z YCDczy ktoś wie co to za 2 kawałki? [wrzuta.pl] [wrzuta.pl] :face-smile:
-
Muzyka Z "Ubrane W Graffiti"Witam szukam od dłuższego czasu tytułu oraz wykonawcy z portalu smog.pl, umieszczonego clipu pt: "Ubrane ...
-
Piosenka Z Reklamy Soraya Małgorzata ForemniakDzień dobry :) Wie ktoś co to za muzyczka/piosenka z najnowszej reklamy marki Soraya, w której ...
-
Piosenka Z Reklamy Naomi CampbellPoszukuję piosenki, która leci w tle reklamy perfum Naomi Campbell ;DD
-
ZNA TO KTOŚ???SAY IT!!!PIOSENKA MNIEJ WIĘCEJ LECI TAK ,,SAY HALLELUJA SAY IT''ZNA KTOŚ TYTUŁ WYKONAWCY???:face-crying:
-
Co to Za Piosenka?Piosenka leci jakoś tak: "Come on ask me" z tego co usłyszałem.. Śpiewa ją czarny raper.. Teledysk: Jest ...
-
Ścieżka Dzwiękowa Filmu StayWitam! Poszukuję ścieżki dźwiękowej z filmu "Stay" Thiller z 2005 roku. Będę wdzięczna za podanie ...
-
Piosenka Z Najnowszej Reklamy Orange-j700Szukam piosenki/muzyki z najnowszej reklamy Orange o najlepszym przebraniu na samsunga J700 i po tym ...
-
Zapowiedz Audycji David'a Guett'y W Radiu Planetajest to reklama, puszczana w radiu planeta. zapowiadają chyba piatkowy set z davidem. slychac tam ...
-
Reklama Mercedesa.Wiecie o co mi chodzi..."You better stop before you'll break my heart..."
-
Rosyjska Piosenkainteresuje mnie tytuł i wykonawca tego kawałka : [youtube.com]
-
Piosenka Z Filmiku(youtube).Zna ktoś piosenkę w tle? [youtube.com] Z góry dzięki ;]
-
Znany Podkład MuzycznyWitam! Interesuje mnie nazwa utworu, gdzie było dużo dziewczyn ubranych w zielone stroje i grały na ...
-
Pomocy! Strasznie Mnie to Męczy...Od tygodni chodzi mi po głowie piosenka, a właściwie jej solówka. To (pop)rockowy kawałek z ...
-
Pomocy, Strasznie Mneie to Męczy;)Od tygodni chodzi mi po głowie piosenka, a właściwie jej solówka. To (pop)rockowy kawałek z ...
-
Dosyć ZnanaWitam. Choci mi o utwór w języku angielskim śpiewany przez kobietę. Z tego co zrozumiałem ...
-
Szukam Wersji TechnoSzukam wersji techno piosenki Yazoo - Don't go: [mdr5.wrzuta.pl] Śpiewał w niej też mężczyzna. Na pewno nie jest ...
-
Brak TytułuDość stara, kultowa piosenka cały czas śpiewa tam chór kobiet. Może nie jest to za ...
-
Coś Tam Distaster...Jak nazywa sie piosenka co czesto na RMF FM leci co w tle leci cos ...
-
Co to Za Piosenka??Dawno temu słyszałem taką piosenkę gdzie facet śpiewał "raz na górze, raz na dole..."i coś ...
-
Filmik Z YouTubeWitam:face-devil-grin: Poszukuję tytułu i wykonawcy piosenki lecącej w tle. Z Góry Dziękuje za odpowiedzi. [youtube.com]
-
Motyw Muzyki PoważnejWitam! Z jakiego utworu pochodzi motyw słyszany w 4m 44s www.youtube.com/watch?v=ioDFr1kXIys&feature=related Słyszałem to już kiedyś w jednym ze ...