-
Co to za nuta w 2:55 ?[youtube.com]
-
Nazwa utworu[www10.zippyshare.com] 31minuta oraz 43:35 zna ktoś?
-
-
Piosenka z top model-odc1sez1Dobry wszystkim. Poszukuję piosenki z top model odc 1 sezon 1. player.pl/programy-online/top-model-zostan-modelka-odcinki,132/odcinek-1,S01E01,2184.html ...
-
Co to za nutka ?[youtube.com]
-
Co to za nuta w 3:24 ?[youtube.com]
-
Co to za utwór od 2:13?[youtu.be] Nie mogę odszukać czego autor użył w 2 części utworu, może ktoś zna? Dzięki i pozdrawiam
-
Co to za nutka ?[youtube.com]
-
piosenka 90', 2000poszukuje piosenki z lat 1990-2000 ( tak mniej wiecej ) czasami pojawia sie w rebel ...
-
Muzyka klasycznaWitam. Potrzebuję pomocy od ludzi którzy bardziej ode mnie orientują się w muzyce klasycznej. Dokładniej ...
-
Stara piosenka hhHej :) Szukam piosenki, której słuchałam w latach 2000-2007 (dokładnie nie pamiętam). Z tego co pamiętam ...
-
Rosyjski hip hopHej, poszukuję rosyjskiego hip hopowego numeru. Pamiętam, że wykonywał go jakiś łysy facet, w teledysku z ...
-
Zagadka - proszę o podanie tytułyZagadka - proszę o podanie tytuły wsystkich piosenek :[youtube.com]
-
Co to za piosnka[vocaroo.com] co to za piosenka jakis remix bez słow
-
Piosenka z intra [Electro]Poszukuje nazwy tej piosenki, posiadam tylko kawałek. Z góry dzięki za pomoc
-
Pomóżcie specjaliści[vimeo.com] minuta 4:50 zaczyna się piosenka jaki tytuł ? Pomoże ktoś ?
-
Czeczeński folk.[youtube.com] Co to za nuta?
-
Piosenka z reklamy top gearTa piosenka leci już od ponad 2 tygodni w piosence słychać pod koniec : give ...
-
Latynoska piosenka. Znam tylko kilka słowWitam, szukam piosenki latynoskiej ktora slyszalem na imprezie, zapamietalem tylko kilka slow, ktore mniej wiecej ...
-
PiosenkaPiosenka to chyba pop, pamiętam że mężczyzna śpiewał, I wanna rock this party, thats for ...
-
Pytanie o utwór grany w Antyradiu, Rock GotyckiNie mogę znaleźć wykonawcy na pewien utwór. Śpiewa kobieta, z akcentem jakby operowym, bardzo mocne ...
-
voice of polandszukam piosenki ktora leciala teraz po występie damiana i marcina i nie mam na mysli piosenki ...
-
Co to za nuta?[youtu.be]
-
Proszę o pomoc !Koleżanka potrzebuje utworu ze zwiastunu, serdecznie prosze o pomoc i z góry dzięki ;) [youtube.com] Pierwszy utwór ...
-
2 utwory z nocy wariatów omen 22.03Poszukuje nutki z 11 i 24 min ;) z góry bardzo dziękuję ;) . ...