-
Co to za muzyka w 1:55[youtube.com]
-
tło z filmiku z YT- z jakiego filmu utwórPoszukuję tytułu filmu, z jakiego pochodzi utwór w tle od 7:34 [youtube.com] Błagam o pomoc, zamęczy ...
-
Piosenka z saksofonem, kobiecy wokalwitam, szukam piosenki (w poniedziałek leciała w radiu koło godziny 15-16, niestety nie pamiętam na ...
-
Piosenka ze słowami "Yes, We are ..."Poszukuję utworu dość świeżego, w wykonaniu młodego mężczyzny (max. 40 lat). Utwór jest rytmiczny i występują ...
-
Piosenka z mixu pumba[youtube.com] Piosenka leci od 2;40
-
Wstęp na syntezatorze lub organach - z melodią!Poszukuję piosenki której intro jest grane na syntezatorze/organach, jest właśnie z lat 70-90, nie umiem ...
-
Proszę o podanie nazwy utworu.Utwór leci w tle tego filmiku: [youtube.com]
-
Co to za remix ?Witam serdecznie poszukuję remixu piosenki Empire Of The Sun - Alive który jest podany poniżej. ...
-
Nazwa nutki z LCSSzukam nazwy nutki, z tego filmiku: [twitch.tv] od 41:06 do 41:34 Będę ogromnie wdzięczny za pomoc ;-)
-
Tytuł utworu?Proszę was o podanie tytułu tejże nutki Z góry dzięki! [youtube.com]
-
Muzyka z filmiku (konkretny remix)Co to za muza w filmiku? [youtube.com]
-
hiszpanska starsza piosenkaWitam. poszukuje piosenki spiewanej po hiszpansku. Wolna w latynoskich rytmach. byla popularna jakies 10 lat ...
-
Starsza piosenka z top list NiedźwiedzkiegoWitajcie szukam piosenki która chodzi mi po głowie, była emitowana w przebojach Marka Niedźwiedzkiego bodajże ...
-
Muzyka z Hannibala ze zwiastunu na AXNJest to promo premiery nowych odcinków i jest tam jeleń i Hannibal z monetą i ...
-
Z kąd jest ta myzyczka w tym filmiku[youtube.com] I jaki to tytuł ? : ) wie ktos ?
-
Piosenka 21:50, 1godz:7min:12sek[www77.zippyshare.com]
-
Jaki jest tytuł piosenki którą puszcza ta babka?To chyba jakaś stara piosenka, jakoś filmiku jest na tyle słaba że nie mogę zrozumieć ...
-
Kolejna nieznana nutkaNagrane z jednego filmiku z YT. Trudno znaleźć tę nutkę po 'słowach':P Oto ona:
-
Prosze o pomoc w znalezieniu podkładu tej piosenki[soundcloud.com] Prosze o pomoc. Jak najszybciej. Potrzebny mi ten podkład. Ponoc od jakiegos rapera nie wiem ...
-
szukam piosenki z setu[youtube.com] 4:57 !co to za nuta ! :D ta melodia :D
-
Czy ktoś to poznaje?Jak ktoś ten utwór zna proszę o tytuł i wykonawcę. Z góry wielkie dzięki.
-
Piosenka z reklamy lekarzeJak się nazywa piosenka z reklamy "lekarze" ?
-
rumuniaszukam 2 piosenek i na 99% mysle ze sa one od rumunskich wykonawcow...obie sa sprzed ...
-
Delirium trailer - romance[youtube.com] - ma ktoś pojęcie co to za piosenka>? ;)
-
teledysk puszczany w esce, to sama muza, bez słówto teledysk w którym pokazywanych jest na przemian jeden albo dwóch dj i tłum wokół ...