-
Przetrwać nad JukonemProszę o tytuł piosenki z początku odcinków najnowszej serii Przetrwać nad Jukonem
-
tytuł piosenki, wykonawca, co kolwiek[youtube.com]
-
Mroczna muzykaWitam, nie znam ani wykonawcy ani nazwy piosenki, kojarzę jedynie teledysk, naga dziewczyna budzi się ...
-
Metal RulesCzy Ktoś rozpoznaje którąś z tych piosenek. Za pomoc będę ogromnie wdzięczny.
-
zna ktoś?[youtube.com]
-
kto rozpozna nutke od 30s jest vocal ??[www17.zippyshare.com]
-
poszukuje remixu podobnego czesto grany w klubach[youtube.com] chodzi tutaj o rmx od 1:00 minuty
-
Jaka to piosenka?Usłyszałam w esce... powtarzały się słowa (fonetycznie) baga des ( czy coś takiego)
-
Tytuły kilku utworów[www53.zippyshare.com] [www53.zippyshare.com] [www53.zippyshare.com] [www53.zippyshare.com] [www53.zippyshare.com] [www53.zippyshare.com] [www53.zippyshare.com] [www53.zippyshare.com]
-
Co to za piosenki z enduromoto goes high ?[youtube.com] Prosze o szybką odpowiedz i o wszystkie te piosenki
-
Poszukuję tytułów i wykonawców..Proszę o pomoc![w162.wrzuta.pl] [w162.wrzuta.pl] [w162.wrzuta.pl] [w162.wrzuta.pl]
-
Co to za nuta w 1:41[youtube.com] 1:41, co to za nuta?? Będę wdzięczny za pomoc!
-
Tytuł i wykonawcaProszę o rozpoznanie wykonawcy i tytułu utworu z tego mixu: Kohl's Uncle & DJ Daks NN ...
-
Co to za utwór (chyba house)[supershare.pl] Z góry dzięki
-
Bit wykorzystany w tej piosence[youtube.com] witam wie moze ktoś z czego jest bit który wjezdza w 1min56s ...
-
Remix sigma - nobody to loveWitam. Szukam dokładnie tego remixu, który nagrałem w klubie. Wiem, że jest to piosenka Sigma ...
-
Piosenka z eski z godziny 18 do 20 - 6.12.14Witam, wychodząc z imprezy usłyszałem piosenkę która mi wpadła w ucho, rzuciłem okiem na telewizor ...
-
co to za piosenka??[www75.zippyshare.com]
-
Muzyczka MINUTA 1:28[youtube.com]
-
-
Co to za wersja beverly hills cop soundtrack?[dailymotion.com] Szukam tej konkretnej wersji beverly hills cop soundtrack
-
co to za nutka??[www75.zippyshare.com]
-
-
co to za nuta??[www75.zippyshare.com]
-
Retro classic club trance / BTON Manieczki Hazel[soundcloud.com] Proszę o nazwy nut zaczynających się w tych minutach: 4:58 23:00 48:15 1:05:20