-
Utwór z Youtuba od Amymarie GaertnerLink: [youtube.com] Znacie może ten utwór ?
-
Tercja Pikardyjska- Co to za utwór[youtube.com]
-
Co to za piosenka[facebook.com] Co to za piosenka
-
Dubstep, znalezione na YT[youtube.com]
-
Pierwsza Piosenka ! ;>[youtube.com]
-
[YT] urywek filmuMoże ktoś pomoże. Kawałek leci przez około minutę od 30:55 przy czym w części jest ...
-
Co to za utwór [Piraci z Karaibów]?Witam. Chciałbym zapytać o nazwę utworu na tym filmie [youtube.com] chodzi o fragment od ok. ...
-
Ładna piosenka trance: return to me...Witam, piosenka trance'owa trwa kilkanaście minut, jest bardzo spokojna. Słychać delikatną perkusję (sporadyczne uderzenia utrzymujące rytm), ...
-
czy ktoś rozpozna?[youtu.be] Od 13 sekundy. Ja znam tę piosenkę, z tym, że nie mogę jej nigdzie ...
-
Szukam piosenki: dziewczyna w zamkniętym pokojuSzukam piosenki. W teledysku dziewczyna była zamknięta w pokoju nagle w pokoju znalazła się inna ...
-
SenioritaWitam, zna ktos tytol piosenki co leci w radiu ccm słowa: seniorita seniorita tak jak ...
-
Szukam Starej Piosenkibyła to piosenka z przed 3 4 lat albo starsza na teledysku byla dziewczyna ktora ...
-
Tom Boxer - Deep in love (POSZUKIWANY REMIX)[www15.zippyshare.com] z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
-
piosenka hip hopowa z radiowej trójki z sobotyWitajcie. Bardzo wpadła mi w ucho polska piosenka hip hopowa grana w radiowej trójce 13 ...
-
Co to za piosenka ? sia lalala.... sia la la laWitam byłem wczoraj na sylwku i puścili taka piosenkę refren brzmiał (chyba refren bo możliwe ...
-
Muzyka z radia.Siema Szukam pewnej nutki, która leciała wczoraj w jakimś radiu pomiędzy godz. 22 a 23. Chyba ...
-
Teledysk o parze przy stole,kelner w masce ptakaczesc. ostatnio przypomnial mi sie teledysk o parze siedzacej przy stole, kelner w masce ptaka,ludzie ...
-
Szukam piosenki ze słowem amenSzukam angielskiej piosenki w której kilkakrotnie wystepuje słowo "amen"
-
Muzyka z tła / filmik YT[youtube.com] Tak jak w temacie ;)
-
Co to za mix?Co to może być,czy to są zmiksowane jakieś 2 piosenki?Jeśli tak to co z czym. [youtube.com]
-
z yt muzyka w tlepoznaje ktos podklad muzyczny ? [youtube.com]
-
świąteczna piosenka (+próbka dźwięku)Witam, szukam świątecznej piosenki dla mojego taty. W załączeniu jest zanucona próbka dźwięku. Dzięki!
-
Jaki tytuł ma piosenka w tle na początku[facebook.com]
-
Muzyka z klubuSzukam własnie tej piosenki z klubu, jakieś pomysły? Wybaczcie za jakość ;s
-
Tytuł kolędy z nagraniaprzesyłam nagranie (wiem-słabej jakości) , jest to piosenka świąteczna , przy okazji może ktoś rozpozna ...