-
Jaka to melodia?Witam. Czy ktoś wie może co to za utwór? Słaba jakość, nagrywane starym telefonem (taki ...
-
Pomocy!!Muzyka leci w tym filmiku proszę o pomoc! [youtu.be]
-
Co to za nuta0:55 się zaczyna [www28.zippyshare.com]
-
Muzyka z filmu na YT.[youtube.com] Szukam nazwy kawałka zaczynającego się w 2:33. Z góry dzięki!
-
Muzyka z Intro YT/niewielki mix metin2Witam Byłbym wdzięczny gdyby ktoś znał kawałek z intra niewielkiego mixu metin 2 #2 ...
-
Piosenka ze składanki electro houseJak nazywa się nutka z 3:30? [youtube.com]
-
Piosenka Drumy/trance[youtube.com] co to za piosenka?
-
-
Polska piosenka, śpiewa mężczyznajak wyzej, znana piosenka śpiewa mężczyzna, leci czesto w radiu na początku ktos gra na ...
-
Piosenka z RadiaPoszukuję piosenki która dzisiaj ok 14 (może trochę przed) leciała w Poznańskim radiu Afera. W tekście ...
-
Szukam polskiej piosenki - tekst powstał po wypadkuSzukam polskiej piosenki, wykonawca/autor tekstu przeżył wypadek samochodowy, w którym zginął jego kolega (chyba również ...
-
co to za nutka w 0,13 ?[youtube.com]
-
Muzyka w tleWitam, wie ktoś jak się nazywa ten kawałek co leci w tle od 1:04 ? Będę ...
-
Zna ktoś tytuł pierwszej nutki? I od 2:13 do 2:33?Zna ktoś tytuł pierwszej nutki z tego filmiku? I od 2:13 do 2:33? [youtube.com]
-
co to za kawałek - chyba z MŚ - piłka nożna ... ???co to za kawałek - chyba z MŚ - piłka nożna ... ???
-
Tytuł piosenki w tle filmiku[youtube.com] Filmik jak filmik, Rosja jak Rosja
-
Podkład muzyczny utworuProooosze baaardzo o pomoc! Potrzebuję jak najszybciej tytuł utworu lecącego w tle! Błagam o pomoc! ...
-
Reklama Wedel 2015wpadła mi ostatnio w ucho piosenka z nowej reklamy Wedel .. jest to reklama Wedel ...
-
20-lecie Canal +[facebook.com] Szukam piosenki z tego filmiku, która jest motywem przewodnim z okazji obchodzonego obecnie 20-lecia Canal+. ...
-
Muzyka z filmu "Żelazne anioły 2"Cześć, szukam od kilku lat utworu podczas sceny walki w barze, z filmu Żelazne anioły ...
-
Muza z nfs rivalsZna może ktoś i podzieli się tytułem piosenki [youtube.com]
-
Co to za piosenka, audycja M@rio Radio PartyWitam, orientuje się ktoś co to za piosenka ? ;> [www60.zippyshare.com]
-
stara, polska, rapowa piosenkaUsłyszałam ją przypadkiem, u mojego brata w pokoju, jakieś 8 lat temu. Wiem, to dziwne ...
-
Japońska piosenka.Witam. Chciałbym abyście rozpoznali piosenkę rozpoczynającą ten odcinek [shinden.pl] (trwająca od 0:00 do 0:10 nie opening! ...
-
Co to za dyskotekowa piosenka?[youtube.com] Byłam wczoraj na imprezie i spodobała mi się ta piosenka! Śpiewa ją kobieta, wydaje mi ...