-
Piosenka z Filmiku na YT[youtube.com] ta 1 nutka, wiem że strasznie krotko ale może ktoś wie ;/
-
Pomoc w odnalezieniu teledyskuProszę o pomoc. Szukam piosenki electro/house. Zapamiętałem, iż na teledysku przez ulice miasta przelatuje fioletowy piorun, ...
-
muzyka slaskaBARDZO PROSZE O TYTUL I WYKONAWCE PIOSENKI KTORA GRALISCIE W WASZYM RADIU W SLOWACH JEST ...
-
Nutka z setaelo elo szukam nutki z 1:31:00 [klubowa-muza.net]
-
Szukam piosenki z outra filmiku Reziego[youtube.com] zaczyna się od 8:19 i leci do końca
-
Piosenka Baciarow w ktorej spiewaja dwie kobietyWitam, szukam piosenki Baciarow bodajze, w ktorej spiewaja dwie kobiety, jest to piosenka o weselu ...
-
co to za nutaTeledysk byl taki ze jest sobie czarny koles ktory cos pije potem rosnie na kilka ...
-
Muzyka z radia (Prawdopodobnie RMF FM)Witam Poszukuje utworu który praktycznie leci co dzień w radiu,jest on po angielsku.Refren śpiewa dziewczyna jakoś ...
-
Co to może być za piosenka w filmiku?[facebook.com] Co to za piosenka leci w tle?
-
Jak nazywa się piosenka z tego filmiku?[youtube.com]
-
Jaki tytuł ma nutka w intrze i na samym końcu?Witam! Moglibyście podać mi tytuł tej nutki która jest na samym początku i samym końcu filmiku? ...
-
co to za nutka w 0.10 ?[youtube.com]
-
Utwór hiphopowy na filmikuLink: [instagram.com] dzieki za pomoc
-
siemanko jest piosenka do odgadnięcia link w opisieNuta w wykonaniu Blank&Jones na love parade z 2000 r [youtube.com]
-
Prośba o nazwę utworuWitam szukam nazwy tej piosenki [youtube.com] Z góry dziekuję
-
znana rytmiczna piosenkabardzo znana-ktoś mi przypomni? [youtube.com]
-
Martin Stankiewicz/Będzie Pan zadowolonySzukam piosenki z programu "Będzie Pan zadowolony" Sezon 1, odcinek 8, czas 9:30. Lub z intra ...
-
Jak nazywa się ten utwórWitam, po całym internecie szukam nazwy tego utworu, wpisywałem w google.pl słowa z piosenki i ...
-
Adidas miCoach Are You UEFA Champions League level ?Szukam podkładu ,(instrumental najlepiej) reklamy adidasa [url][youtube.com] produktu miCoach, ta melodia (remix skroconej ...
-
cha cha la nocheszukam piosenki do cha chy taka rytmiczna. spiewa ją mężczyzna a w refrenie chyba kobieta ...
-
Piosneka gitarowa na głosy w mało popularnym językuProszę o pomoc w rozpoznaniu, jeśli nie utworu, to chociażby języka, w którym jest wykonywany. ...
-
co to za utwór?Chciałbym namierzyć nazwę drugiego utworu z tego dzwonka, pierwszy i ostatni to oczywiste że THE ...
-
Śpiewa kobieta, lata 80-90 chybaHej, mialam kiedys na kasecie pewna piosenke... nie wiem kto ją spiewal, glos kobiecy. sprobuje ...
-
muzyka z radia festKTO UMIE ROZPOZNAC PIOSENKARZA PROSZE O POMOC Z GORY WIELKIE DZIEKI DOLANCZAM MP3
-
Muzyka z ytOd 45:35? [youtube.com]