-
Co to za nutaWitam Co to za utwór co jest w tym filmiku na samym początku przez około ...
-
piosenkijakie to są utwory?
-
Co leci w tle ???Hejo cóż to za muzyka w tle leci proszę o dokładny tytuł bo z opisu ...
-
Jak się nazywa ta piosenka?Pamiętam tylko, że do nowszych nie należy. W teledysku jest taki koleś z czarnymi włosami ...
-
Man of Steel - Człowiek ze staliWitam poszukuje nazwy kawałka tego utworu. Jeżeli ktoś wie jak się nazywa z góry dziękuje. Od 45 ...
-
Szybcy i Wściekli 1 !!!! POMOCYPomocy ! Poszukuję nazwy piosenki, która rozpoczyna się od razu na samym początku filmu tuż ...
-
PiosenkaWitam. Mam problem ponieważ nie mogę znaleźć piosenki której fragment usłyszałem dziś w radiu..... Niestety ...
-
Warsaw ShoreJak nazywa się nutka która zaczyna się od 0:43 ... burnin like a flame ??? ...
-
Piosenka z reklamy microsoft lumia 635Poszukuję piosenki z reklamy chyba smartfona lumia 635 microsoft. Reklama jest "świeża", widziałam ją gdzieś ...
-
Co to za piosenka?[youtube.com] Ta pierwsza początkowa wprowadzająca.
-
Co to nuta ?? :DProszę o pomoc :-)
-
Co to za nuta?[youtube.com]
-
Ruski rap? Ktos pomoże?[youtube.com] Bede mega wdzieczny za rozpoznanie pierwszego utworu :)! Pozdro ludzie
-
Wieloletnia zagadkaBiały pokój dziewczyna z czarnymi długimi włosami leży na łóżku podchodzi do Niej chłopak siada ...
-
Rihanna? Sia? Proszę o pomocMam pewien problem. Od dłuższego czasu chodzi za mną piosenka i nie mogę odgadnąć kto ...
-
Smutna piosenka z dość mocnym bitemWitajcie. :) Dziś mam dla Was nieco trudniejsze zadanie. Udało mi się zdobyć już fragment ...
-
Polska piosenka motywująca w życiu (nowa)Cześć. Ostatnio usłyszałem piosenkę taką motywującą do życia. Wykonuje ją mężczyzna, po polsku. Myślę, że ...
-
Zna ktoś tą piosenkę? (nagrana)Leciała w radiu na szczęście nagrałam :) zna ktoś może?
-
Jak się nazywa piosenka reziegozaczyna się w 10:17 [youtube.com]
-
New Running Music 2015 Mix #21 "urywek"[youtube.com] Interesuje mnie piosenka od 0:00-3:12 i 46
-
Jak nazywa sie ta piosenka ( link )[youtube.com] Najlepiej wsyztskie piosenki,ale najbardziej zależy mi na tej piwerwszej Z góry dziękuje ;*
-
Myzyka z TerminatoraSzukam tej muzyki, którą słychać w od 45 sekundy do 56 sekundy. A to jest ...
-
Siema teledysk potrzebaSiema szukam piosenki jest dosc stara byla w niej dziewczyna ktora chodziła po domu byla ...
-
MowPoLucku - piosenkaCześć, jak nazywa się piosenka, która leci od 1:43? :D Link: [youtu.be] Dzięki :D
-
Boguś z m3 playlista co to za remix ??[szydnad.wrzuta.pl] zna ktoś remix z 50 minuty ??