-
z yt[youtube.com]
-
co to za piosenka z promo videojaki tytul ma piosenka z klipu [youtube.com] od 0:00 do 0:03?
-
Zna ktos nutke ?[www17.zippyshare.com]
-
Ktoś tam śpiewa 'sej jeje'Nie mam pojęcia
-
Co to za utwór w tle?[youtube.com]
-
Wie ktoś może co to za nuta w tle ?Witam, szukam piosenki która leci w tle tego filmiku: [facebook.com]
-
piosenka go to loveszuakm piosenki klubowej, w ktorej refenie występuje go to loveee, parodz prosze o pomoc
-
Co to za nuta?Co to za nuta od 1:00 [youtube.com]
-
co toj za nutazaczyna sie od 1:55 [youtube.com]
-
Utwór bez słówSłaba jakość ale jak ktoś zna to pozna;) Z góry dzięki
-
Wiecie może co to za nutka leci na końcu tego filmika?[facebook.com]
-
Zna ktoś nutę tą ?Zna ktoś może tą nute "Zadzwoń do burdelu, bedzie śmieszne, wierze. Być może ten ...
-
Szukam piosenki z intra TheNitroZyniak[youtube.com] Szukam piosenki, z początku tego filmu. PS. Tekst dla tych którzy z jakiś przyczyn nie mogą ...
-
Krótki utwór - proszę o rozpoznanieWitam, Proszę o rozpoznanie utworu spod tego linku: [uploaduj.net] niestety nie mogę rozpoznać za pomocą programu, może ...
-
Stara piosenka śpiewana przez mężczyznę.Witam poszukuję starszej piosenki która śpiewał mężczyzn brzmiał trochę jak czarnoskóry.Miał także lekko chrypnięty głos.Piosenka ...
-
Muzyka z Edita?Chodzi mi o muzykę po słowacg NPT i EST i po tym bassie; taka instrumentalna. [youtube.com]
-
Zna ktoś tytuł wmiare pilneZna moze ktoś tytuł pierwszej nuty w tym filmiku z SunriseFestival 2014 [youtube.com]
-
muzyka poważna[vocaroo.com]
-
Z filmiku[youtube.com] 0:05 Jeśli znacie muzyke podajcie ;D
-
Piosenka z American Pie 1Piosenka z America Pie 1. Zaczyna się w 82:45. [cda.pl]
-
Piosenka z reklamy tvn ,,O matko!''Zna ktoś tytuł ? Chodzi mi o reklamę tego nowego programu z Katarzyną Bosacką.
-
Jak nazywa się ta nuta ??!Na sylwku leciała fajna nutka i nie wiem jak się nazywa może ktoś kojarzy załączam ...
-
Piosenka lata 2008/10Szukam piosenki w której śpiewało dwóch facetów jeden był blondynem, a drugi brunetem. Śpiewali oni ...
-
Poszukuję Tytułu remixuPoszukuję nazwy Tego miksu tzn oryginału bo znałem kiedyś inną wersję która mi się podobała ...
-
Piosenka Tytuł pomocyWitam szukam piosenki ktora uslyszalem ostatnio po 24.00 w Radio. Piosenka byla o dziewczynie ktora ...