-
Szukam teledyskuWitam Szukam teledysku w którym występuje chłopak w czarnych włosach do ramion, jest on chyba naćpany,cały ...
-
Co to za piosenka?Kilka lat temu był to jeden z największych hitów, do dziś jest znany. Slowa jakie ...
-
Znalazłem fajny rap ale nie wiem jak się nazywa !W tym filmie w 0:15 znalazłem piosenkę która mi się bardzo podoba oto link [youtu.be]
-
Nieznany utwór - l. 70?Nagranie z radia sprzed jakichś 20 lat - utwór jeszcze starszy. [w400.wrzuta.pl] Audycja poświęcona była chyba brytyjskiemu ...
-
jaka to piosenka?[arytmia-uczuc.tumblr.com]
-
Poda ktoś linka do tej piosenki ale zeby było ....Jest taka piosenka jak [youtube.com] i tam zaczyna się od 1:58 takie fajne ...
-
H&M SPORT 2015Szukam tytułu piosenki z nowej reklamy H&M SPORT 2015. [youtube.com] Udało mi się wychwycić słowa "Don't stop ...
-
Piosenka disco polo po angielskuWitam Was :) Mam tutaj mały problem, otóż usłyszałem w busie pewną piosenkę. Styl to ...
-
Lata 90s - disco hitMam prośbę - męczy mnie dziś cały dzień. Lata 90. dyskotekowy hit. Śpiewa kobieta. Nie ...
-
Jak się nazywa od 2.29 piosenka kibiców partizanuJak się nazywa od 2.29 piosenka kibiców partizanu, bo nigdzie nie mogę jej znaleźć, a ...
-
Piosenka z youtubeHej mam prośbę, jak ktoś może to niech wyszuka mi piosenkę z tego filmu: [youtube.com]
-
2 piosenki z filmu studniówkowegoWitam, poszukuję tytułów 2 piosenek z tego filmu, piersza leci przez wiekszość filmu, druga pod ...
-
Szukam piosenki z ojcem w teledyskuHej, szukam piosenki która słyszałem parę lat temu w TV. Deliktatna nuta, wolna, jedyna co ...
-
powiedzcie mi co to za piosenka??piosenka z filmiku [youtube.com] czas to 2:50 - 3:40 cos takiego , dołączam plik ...
-
Nuta z Yt. Bardzo ważne.Poda ktoś nazwę utworu który leci w tle ? [youtube.com] Będę bardzo wdzięczny :]
-
Piosenka z Youtube jak się nazywa ten remix?Witam Czy ktoś może wie jak nazywa się ta piosenka? Bardzo dziękuję za pomoc! Pozdrawiam [youtube.com]
-
Moze ktos z Was jest w stanie zidentyfikowac utwor ?Plik w zalaczniku. Z gory dziekuje za pomoc.
-
Bardzo dobry kawałek z KSW.Witam, proszę o identyfikacje kawałka który zaczyna się w 0:13 [youtube.com] Z góry dziękuję i pozdrawiam
-
Czy zna ktoś z Was tytuły tych piosenek?link z nagraną muzyką
-
Poszukuję Piosenki z radia !Kiedyś miałem tą piosenkę na komputerze, ale straciłem ja w niewiadomych okolicznościach a ostatnio usłyszałem ...
-
tytuł piosenki od 50 sekundy[youtube.com] od 50 sekundy
-
Piosenka na youtube.. Mało pamiętamSiemka Czego szukam? Pewnej piosenki, słuchałem jej w 2011/12 ? Co mi w głowie utkwiło? ...
-
Szukam piosenkiA więc szukam piosenki, która ma już swoje lata a mianowicie. Parę ludzi tańczy koło szkoły, ...