-
Stare z radiaw refrenie było coś takiego "tararararam tam dam dam" na jakimś pianinie czy czymś podobnym, ...
-
muzahello , chciałabym poznać muzę z wszystkich odcinków gdzie był Inter oraz gdy się ...
-
Piosenka z TV4Witam poszukuję piosenki, która była w zwiastunie filmów bodajże na Boże Narodzenie, w refrenie było ...
-
Muzyka z reklamy kremu RevitaliftWitam, poszukuję nazwy muzyki z tej reklamy :) [youtube.com]
-
piosenka z fimikuwitam wie ktoś moze jaki tytuł tej piosenki ? z góry dzięki ;) [youtube.com]
-
nutka od 40sek ?[youtube.com]
-
Nie wiem jak nazywa się ta piosenka !Nie wiem co to za piosenka w 0:33 tego filmu [youtube.com]
-
[19] Piosenek do rozpoznania znajdźmy je wszystkie !19 wycinków w dobrej jakości mam nadzieję, że uda nam się je wszystkie odgadnąć i ...
-
jaka sie nazywa ta piosenka??????[youtube.com] 3;22 ;)
-
nazwa piosenki?[youtube.com] 0;20
-
Piosenki do rozpoznaniaWitam, dzisiaj dla was mam 2 nutki do rozpoznania :) 1. Piosenkę śpiewa kobieta i w ...
-
pewna melodia, której tytuł wyleciał mi z głowy[youtube.com] w tej piosence od 20 sekundy dziewczyna śpiewa tę melodię i muszę wiedzieć, skąd ona ...
-
break dance, muzyka z ytczy ktos wie co to za nutka leci od 0:27? prosze o pomoc :) [youtube.com]
-
,,co noc powietrze ma twój smak" kto zna?kto zna piosenke której refren tak leci?
-
Stara piosenka z reklamy NFL sat1[youtube.com]
-
Piosenka z reklamy CANAL+Poszukuję tytułu piosenki z zapowiedzi filmów na CANAL+ (zwykłym, family i sport chyba też). Leci ...
-
Nutka z filmiku[youtube.com]
-
co to za nuta?Witam poszukuje piosenki ktora jest czarno biala i ida 3 facetow pozniej latajaca dziewczyna do ...
-
Muzyka z animeA dokładnie początek od 0:00 do 0:11 [docs.google.com]
-
Jaki to kawałek[pwtalk.net] Oto link piosenka zaczyna się 0:15 prosze o pomoc :D
-
Rytmiczny,śpiewany utwór z lat 90-ych.Poszukuje wykonawcy i tytuł utworu z lat 90-ych. Piosenkę śpiewa kobieta o mocnym dynamicznym głosie,jest to ...
-
Co to za nuta pomocy!!!![facebook.com]
-
Jaki tytuł fragmentu piosenki z "Listów do M" ?Baardzo proszę o podanie tytułu piosenki z filmu "Listy do M". Poniższy fragment pojawia się ...
-
Co to za techno?Załączyłam moje nagranie. Starałam się zagrać jak leci to techno na keyboardzie online. Macie jakieś ...
-
Igrzyska Śmierci Kosogłos część 1 -wokal w 44. minuciewitajcie, Przelądając NETa znalazłem urywek z filmu: "Igrzyska Śmierci Kosogłos część 1" gdzie w 44 ...