-
Muzyka w tle[youtube.com] 2:25 muzyka leci w tle
-
Piosenka sprzed kilku lat... snowboard, weekend?Szukam od jakiś trzech lat takiej piosenki. Leciała w telewizji coś koło 2004 roku. W ...
-
Kilkanascie kawalkow[uploaduj.net] Wiem tylko: F.R.David-Words, Mr.President-Coco Jamboo, Corona-The Rhythm Of The Night, Haddaway-What Is Love. A zostaje jeszcze 14 kawalkow, ktorych nie ...
-
co to za piosenka jazz (retro)[youtube.com]
-
Prosze o tytułwitam . Prosze o tytuł piosenki z 23.30 minuty tego seta [seciki.pl] Z góry dzieki ...
-
Piosenka o wspomnieniachHej wszystkim! Od dawna chodzi mi po głowie piosenka - jeszcze z czasów dawnego disco polo ...
-
Z Filmu PrzywódcaChciałbym dowiedzieć się jaki tytuł ma piosenka Jay-Z praktycznie na początku filmu "Przywódca" z góry ...
-
Co to za nutka?Siemka Co to za nutka z nagrania? Przepraszam, że tak cicho, ale rejestrator windowsa tak nagrał ...
-
Klasycznie; utwór dający podkład dla pokazu.[youtube.com] Ktoś rozpoznaje ten utwór?
-
Piosenka[youtube.com] szukam tytułu tej piosenki , co leci w tle (trochę kibice zagłuszają , ale raczej ...
-
piosenka elektro z konca lat90 animowany teledyskSkonczyly mi sie pomysly wiec zapytam na tym forum. Mianowicie poszukuje tytulu piosenki typu elektro ...
-
Piosenka ze skoków narciarskichkochani dzisiaj leciała podczas transmisji skoków w Zakopanym piosenka techno w tle..nie moge jej nigdzie ...
-
Szukam tej wspaniałej nuty!Dla ułatwienia moge powiedzieć, że utwór pochodzi z oficjalnego profilu Cazzette na Facebooku. Z góry dzięki. [www51.zippyshare.com]
-
Tytuł endingu z Tokyo ghoul2[kreskoweczki.pl] minuta: 22:43 się zaczyna
-
Co to za piosenka house ?techno ?[www27.zippyshare.com] od 9:44 - do 11:00
-
Czy zna ktoś tytuł drugiego utworu ?[youtube.com]
-
Piosenka z H&M w Łodzi w ManufakturzePiosenka była w stylu electro, dynamiczna z damskim wokalem. Dziewczyna śpiewała momentami wysokim głosem, dynamicznie. ...
-
zumbaWitam, poszukiwana piosenka z zumby ale chyba jakaś turecka albo bolywood "melodia tak mi się ...
-
Zasłyszane w restauracji...Witam. Proszę o pomoc. Fragment piosenki zasłyszany i nagrany "telefonem" dawno temu. Do tej pory ...
-
Zagraniczny utwór z Krakowem w teledyskuDwa albo trzy lata temu usłyszałam tę piosenkę na MTV Rocks. Zagraniczny zespół (najprawdopodobniej z ...
-
Motyw gitarowyWitam. Ten motyw wpadł mi w ucho podczas zakupów w markecie... Szukam tytułu oraz wykonawcy. ...
-
W tle[youtube.com]
-
witam ? co to za song?Witam Proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu piosenki dziekuję! [youtube.com]
-
Piosenka z filmiku na ytProszę o rozpoznanie piosenki z filmiku: [youtube.com]
-
Piosenka w trakcie meczuWitam, szukam piosenki, która leciała dzisiaj w trakcie meczu. Jest piękna i wiem, że dość ...