-
Jak nazywa się ten utwór ?[www20.zippyshare.com]
-
Muzyka z shake i locaSzukam piosenki w której powtarza się 3 razy słowo shake , a później można usłyszeć ...
-
muzyka z tumblrtumblr [absorpcja.tumblr.com]
-
Oryginalny wykonawca utworuKto w oryginale wykonuje fragment wykorzystany w tym klipie: [youtube.com] Chodzi oczywiście o tekst po angielsku. O ile ...
-
Co to za piosenka ??[youtube.com]
-
muzyka z filmuwiecie jak nazywa się muzyka z tego filmu ? (nie z intra) [youtube.com]
-
-
szukam piosenkiWitam, poszukiwana piosenka z zumby ale chyba jakaś turecka "melodia tak mi się kojarzy" :) ...
-
jak nazywa sie ta piosenka z tego filmu?:)[youtube.com]
-
Co to za utwor ?[youtube.com]
-
Utwór z filmu (prawdopodobnie chillstep)Wydaje mi się, że kawałek z linku to chillstep, ale mogę się mylić. Jakby ktoś ...
-
Jak się nazywa piosenka z nagrania? PILNETutaj proszę nagranie kawałka piosenki: [vocaroo.com] Nie jestem pewna na 100%, ale prawdopodobnie jest to z albumu ...
-
Teledysk z wiatrem - Mam dla Was coś trudnegoCześć, Poszukuje kawałka, który znaleźć może być ultra-trudno. Parę kluczowych faktów. -utwór datuje na rok ok 2000 (mogę ...
-
Poszukuje pilnie tytułu piosenki z filmiku z youtubePoszukuje tytułu piosenki z filmiku z youtube a konkretnie z jego pierwszej częsci do ( ...
-
hard[youtube.com] zna ktos tytuł piosenki ktora jest na koncu z gory dzięki :)
-
Muzyka z filmów na yt Peladophobian[youtube.com]
-
Muzyka z intro.Poszukuję nazwy nutki z tego intra: [youtube.com]
-
znamm tytuł nie znam wykonawcy ;DWitam poszukuje muzyki gatunek rap tytuł to było coś węzeł , rozplotuje węzły dosyc agresywna muza był ...
-
Co to za nutka? chyba jakiś francuski rap[youtube.com] nutka zaczyna sie od 2:10
-
Co to za piosenka (od 3:07) ?[youtube.com]
-
Co to za kawałek http://www36.zippyshare.com/v/V48Ik5D[www36.zippyshare.com]
-
skandynawska (?) wokalistkahej, jakiś czas temu słyszałem piosenkę w wykonaniu blond wokalistki, która prawdopodobnie jest ze Skandynawii, ...
-
Szukam nazwy tego remixu talk dirtyTo jest remix talk dirty. Szukałem na Shazam i pokazywało że to jest Young jeezy ...
-
Szukam tytułu.Nutka najprawdopodobniej grana w którymś z Energy 2000. Sorry za jakość.