-
Piosenka z wielokrotnym "tik tak" w tresciSlyszalem te piosenke 2 razy w sklepach. Spiewa kobieta, w klimacie zblizone do Caro Emerald. ...
-
Nazwa z mixu Bardzo proszę o pomocPotrzebna mi nazwa piosenki z 18:30 Link : [youtube.com] Z góry dzięki
-
The Kali Muscle Story, piosenkajak nazywa sie piosenka od 2:33? [youtube.com]
-
Co to za remix?Witam poszukuję nazwy remixu wiem ze to Queen - We Will Rock You ale jaka ...
-
intro podobne do Lenny Kravitz where are we runnin'?Szukam piosenki, możliwe że starej w której część jest podobna do tego co jest w ...
-
piosenka spewana z meczach polskich siatkarzytekst... lala lala lala lalala lalala lalalala
-
Lata 90 W Słowach Hello Helloszukam piosenki z lat 90-tych... W teledysku dziewczyny ubrane w bikini siedziały na dużych kanapkach:) i ...
-
Piosenka z Another Brick In The WallMyśle że słowa z piosenka pochodza z tytułu Another Brick In The Wall grupy ...
-
co to za piosenka? thunderstep/immediate/trailer musicWitam słuchajcie, nie moge znaleść piosenki co leci od 2;40 to jest bankowo jakiś thunderstep/epic/immediate [youtube.com]
-
Co to za utwór?Od 2:10 [youtube.com]
-
Jak się nazywa taka piosenka?Ta piosenka jest stara, prawdopodobnie pochodzi z lat 80' lub 90' i chyba nie jest ...
-
Utwory z przełomu 1989/1990 ?Witam. Po ostatnim (błyskawicznym) odgadnięciu dwóch poprzednich utworów (Kawałek 6 i Kawałek 7), proszę o ...
-
Co to za muzyka?[vimeo.com]
-
tiger bonzo kawalekwitam, bardzo prosze o tytul bitu ktory leci na poczatku, link: [youtube.com] dzieki za pomoc :D
-
bonus bgc - nutka w tleczy ktos wie jaki bit leci w tle? prosze o pomoc: [youtube.com]
-
teledysk,piosenka 90` lola lolitaMam pytanie , chodzi mi o teledysk piosenke byc moze to byla polonia 1 lub ...
-
Jak nazywa się ta tripowa nuta, ta druga od 1:12?Wydaje mi się, że to Tyler The Creator, ale nie mogę znaleźć, pomocy ;c
-
Co to za muzyka[youtube.com]
-
rozpoznajemy!Witam, szukam tytułu do tego utworu , ew. remixu od 26 sek do 34 ...
-
Piosenka z robotem w teledyskuWitam, szukam piosenki ze sklepu Cropp, w teledysku był robot prawie identyczny jak ten: [ddragon.leagueoflegends.com] Z góry ...
-
Co to za piosenka stary RETRO klubowy klimat :)[www78.zippyshare.com] z minuty 12:50
-
Letnia piosenka,ruda wokalistka,ok 1997-1999 rok.Teledysk, gdzie trwa impreza, taki letni bardzo klimat, a w piosence śpiewa coś ''jewribady, evribady'' ...
-
Co to za klubowa nuta?Proszę o tytuł nutki z minuty 1:05 1:40 oraz jak można to nazwe remixów jeśli są ...
-
KOjarzycie co to za piosenka ?Słyszałem ostatnio fajną piosenkę na 4 fun Tv. Śpiewa w niej M@&%#n, słychać też bit ...
-
Co to za piosenka (RETRO) klub[www4.zippyshare.com] z minuty 29:09