-
Hity 2014 - tytuły i wykonawcy..PomóżcieWitam mam 13 fragmentów piosenek z 2014 roku Potrzebuję tytułów i wykonawców (jeśli są to duety czy ...
-
co to za piosenka w 3:10 min ??[youtube.com]
-
nazwa nutki w 4:25[youtu.be]
-
piosenka z antyradiaSzukam piosenki. Ona leci teraz w reklamie antyradia w antyradiu, w tym krótkim momencie chyba ...
-
Film "Nieśmiertelni" z 1995r.Cześć wszystkim. Poszukuję utworu, który leciał na napisach końcowych filmu "Nieśmiertelni". Łagodna gitarka i przyjemny, męski ...
-
Popularny utwór w którym w ref. były słowaPopularny utwór w którym w ref. były słowa łajt and nordik czy coś w tym ...
-
Nutka z filmiku[youtube.com] Ktoś wie ?
-
Poszukuje piosenki z początku tego filmiku[youtube.com] Do 0:04 trwa. Z góry dzięki :)
-
Bialy ptak w zamieci - piosenkaWitam, wie ktoś może co to za piosenka którą słucha Kat na początku filmu jadąc ...
-
Szukam jej już rok pomocy-piosenkaWitam Mam piosenkę która chodzi mi po głowie już od ponad roku i za nic w ...
-
T-Mobile JUMP! - co to za nuta?Cześć! Szukam tej muzyki z reklamy T-Mobile Jump: [youtube.com] Wiem, że nie jest na potrzeby produkcji, bo już ...
-
Szukam tytuły i wykonawców... Będę wdzięczna za pomoc[w596.wrzuta.pl] [w596.wrzuta.pl] [w596.wrzuta.pl] [w596.wrzuta.pl] [w596.wrzuta.pl] [w596.wrzuta.pl] [w596.wrzuta.pl] [w596.wrzuta.pl] [w596.wrzuta.pl] [w596.wrzuta.pl]
-
Piosenka z filmikukto zna ten utwór? [youtube.com] 1:42 najlepiej, potem do końca leci
-
Szukam nuty - RAP !Szukam nuty - rap - szary teledysk. Na pewno w refrenie jest facet który siedzi na ...
-
Klasyczna nuta z fortepianuWitam. Interesuje mnie piosenka z filmiku niżej zaczynajaca sie od 5:12. Utwor grany na fortepianie. [youtube.com]
-
Piosenka z ~2004, prawdopodobnie technoWitam. Nie zna może ktoś z Was utworu, który jest umieszczony w załączniku (albo może ktoś ...
-
Jaka to nazwa? Teleldysk z Eska TV.Cześć, szukam teledysku w którym szef wylał gościa z pracy, odeszła od niego dziewczyna po ...
-
Kiedyś było to bardzo popularneChodzi za mną ta melodia od bardzo dawna. I ostatnio znalazłem w tle pewnego filmiku ...
-
Piosenka, nagrałem jej urywek.Witam. Czy moze mi ktos powiedziec co to za nutka? Nagralem kawalek, w miare wyraznie. ...
-
muzyka z seta ![seciki.pl] potrzebuje 18 minuty z tego seta ;P
-
co to za nutka w 4.00 ?[youtube.com]
-
PIOSENKA Z FILMIKU YOUTUBE[youtube.com] 5:13, ktoś wie, co to za piosenka? Tylko melodia niestety jest, a ten kawałek teledysku ...
-
Lekkie techno, trance, elektro.[youtube.com] Od 14:23 do 14:26
-
Piosenka Z Radia Chilli Zet, W Refrenie Kobieta śpiewa Między Innymi Save You, Need YouProśba. Jakby ktoś zlokalizował kawałek z radia chilli zet, który ostatnio leciał kilka razy co ...