-
francuska piosenkaKiedyś słyszałem taką piosenkę - najprawdopodobniej w języku francuskim wykonywaną przez mężczyznę. Jedyne co potrafię sobie ...
-
co to za nuta[youtube.com]
-
co to za nuta pilne[youtube.com]
-
Muzyka technoWitam, potrzebuje tytuł pewnej piosenki która leci w 2:14 w tym filmiku. [youtube.com] Z góry dziękuje za ...
-
co to za nuta[youtube.com]
-
Muzyka z reklamy Trading 212Wie ktoś co to za utwór w tle? [youtube.com]
-
Czy ktoś kojarzy taki remix (Take my breath Away...)Witam. Poszukuje remixu paru nutek w jednym, pamietam, że występowały tam takie nutki jak: Berlin - Take ...
-
Poszukuje piosenki!Poszukuję piosenki, której krótki fragment słychać przy zapowiedzi reklam 4fun tv. Widać tam 3 śmiejące ...
-
Piosenka z serialu Komisarz RexWitam.Poszukuję od dłuższego czasu piosenki z serialu Komisarz Rex.Chodzi o fragment 27:31 :) [youtu.be]
-
-
Send me messageWitam dziś w sklepie pullendbear usłyszałam piosenkę którą śpiewał chłopak i w refrenie były słowa ...
-
co to za piosenkijeżeli ktoś zna to prosze o podanie dokładnie tych samych pioseneczek w szczególności od 6;10 [youtube.com]
-
Szukam piosenki z pewnego filmu!Hej! Co prawda nie pamiętam ani tytułu filmu, ani tytułu piosenki, ale pamiętam teledysk. Wykonawcami owego ...
-
Szukam piosenki,która leci w krótkiej reklamie w4funtvW 4fun tv leci taka krótka reklama z 3 ludźmi, trwa ok. 7 sek. Wie ...
-
[Dom snów] piosenka z napisówjak nazywa się piosenka z końcowych napisów (84:45 minuta) [cda.pl]
-
tytuł piosenki z filmu na youtubewitam, czy ktoś zna tytuł i wykonawcę utworu z tego filmiku na youtube? [youtube.com] pozdrawiam
-
Jaka nutka z filmu?[youtube.com] :)
-
w restauracji,facet ciemnie włosy smażyw restauracji,facet ciemnie włosy smaży jajka - takie zbliżenie na patelnię:) i jakaś dziewczyna i ...
-
Muzyka z filmu na ytWitam, chciałbym się zapytać o tytuł muzyki z tego filmu [youtube.com]
-
Muzyczka z Intra ;>[youtube.com]
-
teledysk dotyczącym dzieci wychodzących ze szkolywitam, poszukuję piosenki, która miała dość charakterystyczny teledysk - zaczynała się dzwonkiem w szkole, po czym ...
-
Pomoże mi ktoś? Zależy mi na czasie.[youtube.com] Jak już mówiłem zależy mi na czasie :) Z góry thx za pomoc :D
-
piosenka z zajec zumba fitnessOna jest ale hiszpańska i dzie ona cziki czi cziki czi cziki czi ta ta ...
-
Rosyjskie piosenkiWitam poszukuję piosenek z filmików niżej: [facebook.com] [facebook.com] [facebook.com] Z góry dziękuje :)
-
muzyka w tle[tvn24.pl]