-
Pomocy!!!Pamiętam tylko teledysk tej piosenki. Nie pamiętam reklamy ale wiem, że ta piosenka gdzieś występowała. ...
-
Nutka z filmiku[youtube.com] Zaczyna się około 0:28 Z góry dziękuje za pomoc
-
piosenka rockowa(?) nowa, motyw ze starszej piosenkiWitam. Poszukuję piosenki, którą usłyszałem wczoraj w radiu, prawdopodobnie eska rock. Chyba rockowa, aczkolwiek pewny ...
-
Piosenka don't make me...Witam. Szukam piosenki której słowa leciały chyba "dont't make me sad,don't make me cry.." i nie ...
-
muzyka na wstępie[youtube.com]
-
PiosenkaProsze o poadanie tytułu tych nutek :) [www26.zippyshare.com] [www39.zippyshare.com]
-
Podkład muzycznyPotrzebuje tytułu lub wykonawcy tego utworu może ktoś go słyszał? [www31.zippyshare.com]
-
rock - best in time... time of my lifePiosenka która śpiewa wokalista rockowy, utwór nie zbyt szybki w ref oraz na końcu śpiewa ...
-
Muzyka z intra/filmu isamu.Witam, szukam muzyki z intra isamu. Pojawiła ona się dość dawno (słuchałem to z 1-2lata ...
-
CO to jest pls szybko ;3ta muzyka z początku pls[youtube.com]
-
-
PolotvOglądając ostatnio rano we wtorek polo tv, spodobała mi się piosenka której nie pamiętam tytułu ...
-
teledeysk- człowiekWzaułuOtwierakurtkęPojawiaSięŚwiatłj/w Cłowiek idący ulicą czasem się obraca, za nim idzie grupa ludzi, wygladają na ludzi którzy ...
-
pop klubowa lata 2000Z tekstu wyłapałam dość dużo słów ale i tak nie mogę znaleść:/ game of love, you ...
-
klubowa techno ok 1995-2003Szukam od wielu lat nagrania z kasety i nie znalazłam może tu się uda:)
-
Tytuł z 20 sec.[youtube.com]
-
Pa para (disco polo)Jest to trochę starsza muzyka chyba nagrana w roku 2010/2011 gdzie śpiew jest na początku ...
-
Krótki RS , jakiś RMX[kosyl13.wrzuta.pl]
-
Rozpoznajecie moze piosenkeZnalazłem przypadkowo ten soundtrack który bardzo mi się spodobał, czas 0:00 - 1:35 może znacie ...
-
Kultowe utwory TRANCE protectormuzyka z klubu protector w osw, pilnie poszukuje tych utworow tak wiec jesli ktos zna ...
-
Muzyka z filmu[youtube.com] Muzyka z początku tego filmu?
-
Muzyka z filmu na youtubeWitam serdecznie szukam muzyki z filmu: [youtube.com] Pozdrawiam :)
-
muzyka z filmuktokolwiek rozpoznaje
-
piosenka z klubuWitam wczoraj w klubie usłyszałem piosenkę ale niewiele z tej piosenki pamiętam Piosenka POP ale ...
-
piosenka raperkiPoszukuje utowru juz dosc starego ktory wykonywala wokalistka ..pamietam ze w teledysku na poczatku jej ...