-
W Poszukiwaniu Piosenki...Witam szukam juz od ponad pol roku... piosenki z filmu "Harold i Kumar uciekają z ...
-
Ciężka muza... :D[youtube.com] Co to za muza? Fragment 14:30 - 15:50
-
technoPoszukuje muzyki techno, lecącej m.in na esce. Śpiewa jakaś laska, na początku jakis facet mówi ...
-
Ride on meteoriteWitam szukam piosenki w tej wersji jaką załączyłem w pliku. Czy ktoś może mi pomóc?
-
Czy ktoś zna ten kawałek Dance?Za Chiny nie mogę tego znaleźć :( Z góry dziękuję!
-
Proszę o tytuł mixa[app.box.com]
-
Piosenka z reklamy CSI Las Vegas na Tv PulsPoszukuję piosenki która od niedawna leci na tv puls przy filmie CSI kryminalne zagadki las ...
-
borys mańkowski ksw wejście[youtube.com] piosenka od 7;00 wchodził do niej kiedyś o ile sie nie myle Borys Mańkowski na ksw20+(nie ...
-
podacie tytuł 1 piosenki?[gutkaa.tumblr.com]
-
Utwór z seta minuta 8:24[www35.zippyshare.com]
-
Jakiś niemiecki przebój, zcoverowany przez ich trojeSzukam muzyki popowej lub też rockowej, słyszałem ją w Niemczech w radiu a potem długo ...
-
Jaka to melodia?Tak zaczyna sie piosenka ktorej szuka,spiewa ja kobieta,kiedys w telewizji byl jakis jubileusz i wtedy ...
-
Czy ktoś to zna? Dionne WarwickCzy ktoś zna utwór "Get together - Dionne Warwick" i może jakaś podpowiedź gdzie ...
-
tutył z linkuWitam nie mgoe sobie rpzypomniaec co to za piosnke [facebook.com] 2 z linku 1:45 była na ...
-
Jaki tytuł? Nagranie :)[www65.zippyshare.com]
-
Co to za utwory w składance c-boola ??Co to za utwory lecą w całej składance c-boola po kolei ??? [facebook.com]
-
Szukam piosenki ~ Ou o Ou oNo więc szukam piosenki którą słyszałem około 6-7 lat temu. Miała w nazwie chyba "the ...
-
Mercedes potracajacy murzynaPoszukuje piosenki z lat 90, widzialem ja chyba w programie 30 ton. Pamietam murzyna uciekajacego ...
-
Szukam nazwy znanej melodii na pianino z nagraniaChodzi mi o to nagranie: [soundcloud.com] Z góry dziękuję za pomoc :)
-
Piosenka z radia ChilliZet You You YouPiosenka która była emitowana wczoraj 27/01 w Radio ChilliZet tuż po godz. 17. Śpiewa ją ...
-
jak nazywa się piosenka z takim teledyskiem..jest tam chłopak który wygląda jak by miał padacze i nie może przestać się ruszć ...
-
Szukam piosenkiPiosenka była po angielsku, nie pamiętam ani rytmu ani słów. Pamiętam tylko teledysk. Była na ...
-
Rap/Trap Piosenka z filmiku na youtubePoszukuję 2 piosenek z tego filmiku [youtube.com] 1. od 2:10 2. od 5:30 Bardzo proszę o pomoc :/
-
nazwa piosenki [instrument]Załączam 32 sekundowy fragment piosenki, który znalazłem w jednym filmiku n YT. Jeśli ktoś jest w ...
-
od jakiej piosenki jest bit występujący od 5:20[youtube.com]