-
poszukuje piosenki z serialu pomocy ;)prosze o tytuł piosenki z tego odcinka [cda.pl] piosenka zaczyna sie od 0:54 za pomoc ...
-
-
Co to za tytuł[youtube.com] Jaki tytuł jest piosenki granej w radiu przez pierwsze 10 sekund powyższego filmiku? Dzięki ...
-
Stary radiowy przebójMam problem szukam nazwy pewnej piosenki. [youtube.com] W tym odnośniku jest filmik gdzie od 2:36 do 2:44 ...
-
Czarno-biały teledysk lata 90.Szukam piosenki z początku lat 90. Miała czarno-biały teledysk, śpiewała niepozorna dziewczynka, miała kilkanaście lat, ...
-
Improwizacja z pianina - ballada - CzadomanWitam. Co to za piosenka: [youtube.com]
-
Co to za utwór?Potrzebuje dwóch nutek. [youtube.com] -- > dubstep od 2.24
-
muzyka z filmuproszę o rozpoznanie nazwy utworu z filmu [youtube.com]
-
Co to za nutka?[www75.zippyshare.com] Co to za nutka w tle?
-
Muzyka z intra [youtube]Witam serdecznie :) Być może zna ktoś tutuł z intra? :( (tak do 5-6 sekundy ...
-
Rock z Mam TalentWitam, potrzebuje pomocy z odnalezieniem tytułu do pioseneczki, którą śpiewa ten pan w mam talent. 2:00 [youtu.be] Pozdrawiam ...
-
kawałek tekstu piosenkikobieta śpiewa coś takiego : I want want you stay witch you always true
-
Znana piosenka z baby w refrenie, autor Sting??Witam, amerykański piosenkarz, bardzo znany utwór, w refrenie jest mocne "Baby" i reszta wersu. Proszę o ...
-
Muzyka z radiowej trójkiO pełnej godzinie w radiowej trójce leci przez chwilę taka muzyczka klasyczna, chyba to Chopin. ...
-
co to za piosenka?[www6.zippyshare.com]
-
co to za disco polo?[www6.zippyshare.com]
-
Niekryty krytykWitam. Ktoś wie może jaka to piosenka? Z góry dzięki ;) [youtube.com]
-
targi ślubnewitam, jest taka sprawa. wycofal mi sie czlowiek z imprezy z ktorym mialabym poprowadzic cos ...
-
piosenka odnowionapiosenke spiewa jakas azjatka a pozniej m@&%#n na plazy piosenka odnowiona pewnie jest z lat ...
-
Czy ktoś wie co to za nutka?[youtube.com]
-
Co to Za Muza a Aaa Aaachyba trochę stara a to nowy mix tak mi się zdaje - jest tam melodia ...
-
Jak się nazywa ten rap?Zaczyna się od 10:30 [youtube.com]
-
Jak się nazywa ta muzyka?[youtube.com] ''Diablo 3 Imperius vs Diablo/Tyrael vs Imperius'' Wydaje mi się, że to jeden z utworów Two ...
-
klubowa - 9 lat poszukiwań[youtu.be] siemanko, może tym razem się pofarci i ktoś poda namiary na kawałek w 5:45 z góry ...
-
Lata 90, ślubna, Enigma ?Szukam tej oto piosenki, bardzo podobne robił zespół enigma, ale nie mam pewności czy to ...