-
Youtube. Znana piosenki.[youtube.com] Witam! Są tu piosenki, których poszukuję jedna zaczyna się w pierwszej minucie. Następna piosenka : 2:15...
-
szukam piosenki z 14.14w liscie piosenek jest piosenka dzien dobry kocham cie, a nie leciala, szukam piosenki z ...
-
Problem z rozpoznaniem utworuDziewczyna na początku śpiewa ohlala baby - na moje ,,oko'' a raczej ucho to bootleg ...
-
november manproszę o tytuł i wykonawcę piosenki z napisów końcowych
-
dubstep z 7 sekundy[youtube.com]
-
Muzyka z filmu Witaj do widzeniaMoze pamieta ktos moment jak leci piosenka i w kawalku ktos jakby gwizda? Powtarza ...
-
Jak nazywa się piosenka która idzie na początku ?[youtube.com]
-
eurodance[youtube.com] 1:15 co to z anuta
-
Nutka youtube[youtube.com] Mogę prosć nazwe nutki z filmiku ? Dziekuje i Pozdrawiam :)
-
ariana granade rmx czyj ?[www2.zippyshare.com] 7:00
-
Muzyka (anime, japoński)Dwa kawałki muzyczne pewnie z jakiegoś anime, wnioskuję po japońskim wokalu. Fragmenty w załączniku.
-
DJ Antex[www19.zippyshare.com] zna ktoś piosenkę z 34:30 min?
-
motyw z the policedzis w radio leciala piosenka ktora spiewala kobieta a w tle lecial znany motyw z ...
-
Muzyka która leciała na vh1Witam, Wczoraj (dn 4-02-2015) o godzinie 15:40 leciała fantastyczna nuta na tym programie vh1. Nie wiem nie ...
-
Jak się nazywa muzyka w tle?[youtube.com] to muzyka do tańca bawarskiego, nigdzie nie mogę jej znaleźć
-
Remix Michael Jackson - Billie JeanWitam. Czy ktoś zna może tytuł tego remixu? Przesłuchałam dziesiątki innych remixów, ale nie trafiłam ...
-
Szukam utworu electro, opis w wątkuWitam. Poszukuje pewnej nutki, może ktoś zna. Co mogę napisać - wykonuje kobieta (parę razy ...
-
co to za nuta??ktoś zna tytuł tej nuty [youtube.com] ?
-
Co to za utwór[youtube.com] jeśli ktoś zna nazwe piosenki która leci w tle prosił bym o podanie tytułu ...
-
Co to za muzyka ?Co to za piosenka od 5 s [youtube.com] Pozdrawiam
-
Znacie tytuł ?[vimeo.com]
-
Zasłyszana piosenka- mam nagranieSzperając po internecie trafiłem na uroczą piosenkę, której niestety nie udaje mi się zidentyfikować. Nagrałem ...
-
Poszukiwana Muzyka z filmiku SickMode ;CLink do Filmiku: [youtube.com] Proszę o pomoc, ponieważ poszukuje tej nutki od 2 dni -_-
-
Wesoła piosenka ze snoop doggiemSiemka, szukam piosenki w której uczestniczył snoop dogg, ale bardzo bardzo mało, z tego co ...