-
Co to za nutki techno?Siema :). I znów potrzebuję Waszej pomocy. Natrafiłem na 2 fajne nutki Techno, jednakże nie potrafię ...
-
piosenka conmigoHej, od jakiegos czasu szukam piosenki, kilka razy juz ja slyszalem na imprezach urodzinowych. jest ...
-
ktoś zna tytuł nutki ?[vimeo.com] z góry bardzo dziękuje :)
-
Piosenka klubowaSzukam klubowej muzyki, która brzmiała mniej tak [vocaroo.com] Sekwencja ta powtarzała się, a czy był ...
-
Piosenka ze słowem "Party" w refrenie i niski głos ;)Ludzie słyszałam ostatnio w sklepie Tesco piosenkę i usiłuję ją odnaleźć. Jedyne co wiem to ...
-
Piosenka z filmikuWitam poszukuje nazwy piosenki z z tego filmiku www.facebook.com/video.php?v=862737967205070 Wczoraj prawie 2 godziny jej szukałem i ...
-
"Daleko od miasta" - skąd pochodzi motyw gwizdany?[youtube.com] czy ktoś orientuje się skąd pochodzi ta melodia? czy jest to może melodia autorska pisana ...
-
szukam wykonawcy tej nutkikawalek nagrany jakis czas temu z radia
-
SecikZnacie nutkę zaczynającą się od 01:05:45 oraz tą od razu po niej? :) [emuza.com.pl] Proszę o ...
-
Izak zgolił wąsy !? Melodia w tle :)Witam chciałbym się dowiedzieć co to za ytwór który leciał w tle kiedy "Izak" golił ...
-
Muzyka w tleWie ktoś co to za muzyka w tle? [youtube.com]
-
Co to za piosenka?[facebook.com]
-
eurodance prawdopodobnie[youtube.com] 2:22 co to jest za nutka
-
stara piosenka; tonight,tonight w refrenieSzukam tytułu starej piosenki (może lata 80, 90), męski głos, gatunek rock lub disco. Charakterystyczne ...
-
Jaki to typ i rodzaj muzyki?Witam. Poszukuję sensownej odpowiedzi na temat rodzaju utworu. Kto może mi powiedzieć jakiego typu jest ...
-
Wykonawca i tytuł? Ktoś pomoże?Jak nazywa się wykonawca i tytuł piosenki z filmiku -[youtube.com] Dziękuje z góry.
-
Czy ktoś wie co to za muzyka w tle?[youtube.com]
-
Bit z setaDacie radę rozpoznać pierwszy bit z tego seta ? [seciki.pl] byłbym wdzięczny ;)
-
Piosenka z filmu Biała Masajka (The White Masai)Chodzi mi o piosenkę z filmu Biała Masajka. Leci wtedy, gdy oboje ze sobą tańczą, ...
-
track z filmiku[youtube.com] chciałbym wiedzieć nazwę piosenki z tego filmiku. Z góry dzięki ;)
-
jak sie nazywa ta nuta?[youtube.com]
-
Utwór z muzo tv a'la David BowieHej, szukam utworu, który dosłownie przed momentem leciał na muzo.tv. Trudno jest mi powiedzieć coś ...
-
Nutka z setajak sie nazywa nutka po 30 minucie? [www25.zippyshare.com]
-
kosssaa!!!pomoze ktos?zna ktos moze tytul?? [www27.zippyshare.com]