-
Pole dance - muzykaZnalazłam krótki filmik z Instagrama z muzyką, która nie może mi wyjść z głowy, potrzebuję ...
-
punková piosenka ta ta tarara tararara uuuJak się nazywa na piosenka na wstępie jest chyba ta ta tarara tararara uuu było ...
-
blue sky. vocal, protectorod kilku lat poszukuje piosenki z protectora brzeski, gdie śpiewa dziewczyna a słowa sa jakoś ...
-
Wszystkie piosenki jakie znacieSzukam takich teledyski na ktorych sa sportowe np dance polo , parkour i tak dalej ...
-
Remix- Rather be....Remix '' Rather be'' uslyszany na imprezie, chyba polaczenie z inna piosenka,chodzi mi o te ...
-
piosenka zumbowaszukam piosenki z zajęć zumby, niespecjalnie znam hiszpański (czy w jakim języku ta piosenka jest), ...
-
Jaka to piosenka ?[youtube.com]
-
Muzyka z ytPomoże ktoś i odpowie na tradycyjne pytanie jak się nazywa muzyka lecąca w tle tego ...
-
Co to za piosenka z starego disco polo?Witam.Znajomy pyta co to za numer z dawnego disco polo.Ogarnie mi to ktoś, da radę: [hostuje.net] ???
-
Piosenka z charakterystyczną gitarą...Dobry wieczór! Poszukuję piosenki Pop- z elementem powtarzającej się gitary elektrycznej w tle. Brzmiała trochę podobnie, ...
-
Muzyka z Breaking BadChciałbym się dowiedzieć z jakiej piosenki pochodzi fragment dzwonka telefonu w tym serialu: Czas występowania ...
-
Stare przeboje lata70-te lub 80-tePoszukuję tytułów i wykonawców piosenek w załącznikach.
-
Piosenki z taśmyZamieszczam kilka piosenek z taśmy szpulowej do rozpoznania 1. [youtu.be] 2. [youtu.be] 3. [youtu.be] 4. [youtu.be] 5. [youtu.be]
-
Szukam piosenki rok 2008-2009Często leciała w radiu zet,pamiętam niestety tylko teledysk. Chyba jakiś występ albo konkurs piosenki,nie wiem ...
-
ktoś zna tytuł ?hej czy ktoś zna tytuł lub wykonawcę piosenki, której refren brzmi> póki iskra nadziei ...
-
Próba rozpoznania tytułu piosenki z filmu z YT.Potrzebuję Waszej pomocy, rok temu znalazłem pewny film na YT o tematyce workoutu. Bardzo szybko ...
-
Co to za piosenka?Szukam tytułu piosenki z tego filmiku [instagram.com]
-
Piosenka z zalinkowanego filmu[vimeo.com]
-
Co to za piosenka z imprezą i dziewczyną Dj w tle.?Hej. Ostatnio na muzycznym kanale w TV wpadła mi w ucho piosenka... W teledysku jest ...
-
Co to za polski utwór ?? z kategori disco polo.emi gata smutne życie bo do domu daleko jest ,tam zostalo co jest jej ...
-
Piosenka z filmu KORPUS WETERANÓWSzukam piosenki która leci jak: Piosenka leciała w momencie jak van Damme, czarny ochroniarz i Wayne ...
-
Piosenka z dziwnym rytmemNie pamiętam wiele, wiem że piosenka miała strasznie dziwny rytm, który cały czas się zmieniał. ...
-
Melodia z ... no właśnie - PYTANIE DLA KONESERÓW :)Cześć. Od 5 lat siedzi mi pewna melodia w głowie. Piosenka z której ona pochodzi ...
-
piosenka z tej plejlisty[youtube.com] zaczyna się mniej więcej w 22:15
-
Stara piosenka facet z przodu śpiewa za nim chłopcy?Szukam i szukam po angielsku śpiewają chór chłopięcy