-
Trapowa nutka.Pomocy. [youtube.com]
-
Utwór instrumentalny z lat 70.Poszukuję utworu instrumentalnego z około pierwszej połowy lat 70. Utwór zaczyna się pogwizdywaniem i ...
-
muzyka (tekst)Z tego co pamietał to napisze fonetycznie leciało "oł li densing, oł li densing"
-
Co to za piosenka - youtube[youtube.com] Poszukuje tytułu pierwszej piosenki
-
Secik DJ Tolek - 2 kawałkiWitam Czy kojarzy ktoś dwa kawałki lecące jeden po drugim w secie DJ Tolka od 21:25 ...
-
Tytuł utworu z EskaTVKtoś kojarzy tytuł utworu? Z tego co widziałem: 2 facetów siedzi zamkniętych w aucie, jakiś m@&%#n ...
-
Tytuł utworu z poniższego filmu[youtube.com] Nie mogę znaleźć na podstawie słów w/w piosenki może ktoś rozpozna na słuch: min 1:32-138
-
Co to za utwór ? "Przyjaciółki "odc 54.Nagrałam kawałek o który mi chodzi . [youtu.be]
-
Ktoś kojarzy tą nutkę z załącznika?Może Guns N' Roses?Słyszałam tą piosenkę już wiele razy, ale dopiero niedawno nagrałam kawałek (tylko końcówka niestety) ...
-
Ktoś kojarzy?W sumie jest to o tyle dziwne, ale mam tą piosenkę w głowie mimo tego, ...
-
Pilnie poszukiwaneHej, mam do Was prośbę, abyście podali mi tytuły niżej podanych piosenek. Nagrania słabej jakości, jednak najnowszego ...
-
rozpoznacie ?Byłby ktoś tak miły i wypisał tytuły piosenek z linku ? :) będę mega wdzięczna ...
-
House of Cards[kinoman.tv] Rosyjska piosenka śpiewana przez prezydenta Rosji 31:o8 min
-
Śpiewa laska po hiszp. lub po włosku+ wstawki pitbula!Tak jak w temacie śpiewa dziewczyna po włosku lub po hiszpańsku, w piosence są w ...
-
-
Potrzebuje tą piosenke z jednego z filmików na youtubeTonsil Alton 70 vs Alton 80 & Cheops 200 , prosze wpisac i posluchać , ...
-
Tvn Meteo piosenka z pogody dla kurortów letnich 2015?kto wykonuje tą piosenkę? "i'm living in the darkness for you " ?
-
Pomóżcie! Co ta za nutka ?Była w pewnym seciku!Chodzi mi o ten moment :)
-
Muzyka z YTminuta 1:15 - 4:25
-
Co to za nazwa piosenki lub remixu z 2:01[youtube.com]
-
Nuta Graczol[youtube.com] muzyka z początku. 14-18 sec i dalej w tle
-
muzyka z filmikuWitam. Mam pytanie jak się nazywa piosenka która leci na początku tego o to filmiku ...
-
tytul prosze[vinowisko.pl]
-
House/Trance/Elektro[youtube.com] Melodia z 5:48