-
Adidas miCoach Are You UEFA Champions League level ?Szukam podkładu ,(instrumental najlepiej) reklamy adidasa [url][youtube.com] produktu miCoach, ta melodia (remix skroconej ...
-
cha cha la nocheszukam piosenki do cha chy taka rytmiczna. spiewa ją mężczyzna a w refrenie chyba kobieta ...
-
Piosneka gitarowa na głosy w mało popularnym językuProszę o pomoc w rozpoznaniu, jeśli nie utworu, to chociażby języka, w którym jest wykonywany. ...
-
co to za utwór?Chciałbym namierzyć nazwę drugiego utworu z tego dzwonka, pierwszy i ostatni to oczywiste że THE ...
-
Śpiewa kobieta, lata 80-90 chybaHej, mialam kiedys na kasecie pewna piosenke... nie wiem kto ją spiewal, glos kobiecy. sprobuje ...
-
muzyka z radia festKTO UMIE ROZPOZNAC PIOSENKARZA PROSZE O POMOC Z GORY WIELKIE DZIEKI DOLANCZAM MP3
-
Muzyka z ytOd 45:35? [youtube.com]
-
Zapomniana piosenka dyskotekowa 2000r+Mam bardzo trudne zadanie i w sumie wątpię, że się uda znaleźć z racji zbyt ...
-
Remix piosenki we no speak americanoCzy wie może ktoś co to za remix piosenki. Przesłuchałem dużą większość na yt i ...
-
Muzyka z początku Filmu yt[youtube.com]
-
Podobny Wokal (bułgarski)Szukam piosenek spodobnym Wokalem jak w tej piosence [youtube.com]
-
Nazwa piosenkiSzukam piosenki o podobnej melodii z intra tej piosenki [88.208.53.188] . ...
-
Co to za utwór?czy rozpoznaje ktoś nutkę z tego filmiku? [youtube.com]
-
muzyka z słowami "dance floor"Witam, zdaje sobie sprawa że jakość załącznika nie jest najlepsza ale nie mam innej wersji ...
-
Piosenka z lat 80-tych. Jakby "chóralna".... a refren podobny do pieśni "Christus Vincit". Zapodaję melodię z refrenu, na cymbałkach: [picosong.com]
-
Piosenka z seta Armina van Buurena[youtube.com] 0:45 - 0:51 zna ktoś ?
-
Mali giganciCo to za nutka do której tańczył Gracjan w 8:50 ?? [player.pl]
-
piosenka z filmiku HELENE BEACH FESTIVAL 2013???Witam. Pytanie jak w tytule, nie znam ani wykonawcy, ani tytułu tej nutki. Z góry ...
-
PIOSENKA Z AKCJI SPÓJRZ DWA RAZY MOTO!Jaka piosenka leci w tle ? ->> [youtube.com]
-
muzyka z the voice (house,electro)[youtube.com] 5:30
-
-
rock, art rock - pracoofnia Wrocław ....Hej, zwracam się do osób, które bywały w pracooffni we Wrocławiu na rynku. Często puszczali ...
-
Kto zna tytuł i wykonawcę...?Witam Wszystkich! Mam prośbę, szukam piosenki polskiej z okresu lat 1994-97, nie znam tytułu ani ...
-
fajna nuta hip hop/rapsłuchajcie ostatnio uslyszalem nute która ciagle siedzi mi w glowie, przeszukałem interenet ale nie znalazłem ...