witam szukam piosenki ktora wpadła mi w ucho.Piosenka jest w jez rosyjskim wiem ze spiewa ja kobieta z mezczyzna i w refrenie panna spiewa cos takiego "tani dam"czy "tani dan" albo "taki tam" nie znam rosyjskiego wiec nie wiem jak sie pisze ale pisze jak slysze.Bardzo fajna i szybka piosenka z dobrymi bassami.Moze ktos zna?
luki2010 Słowa "Tani dan" nic nie oznaczają to po prostu takie polskie tra la la la. Może jednak pamiętasz coś jeszcze? Słowa a może klip widziałeś i potrafisz opisać kto śpiewał? Jak wyglądał? Może załapałeś jakiś szczególik z teledysku albo z refrenu? Wiesz w Rosji nie ma piosenkarza, który nie nagrał duetu z kimś innym. Uwierz mi, duetów mają big bardzo dużo. Np: zespół Para Normalnych z piosenką pt "wstawaj"
Hehe.Bylem w domu a przy bloku byl jakis festyn i proba mikrofonu i wtedy leciala ta pionenka.Zapamietalem tylko refrent bo byl. zajebi.ty.Pamietam ze jego spiewala kobieta i na poczatku tani dam tani tam cos takiego nie wiem czy tak sie pisze.Piosenka fajna i chcialbym ja znalesc ale chyba nic z tego.. :(
Piosenka ta leciała na Russian Music box. Był to najprawdopodobniej rap. w teledysku było czerwone volvo. Raper włożył dziewczynie kartkę za wycieraczkę . W nazwie tej piosenki było na pewno słowo 'Tiebia" niestety nic więcej nie wiem ;((( możecie mi jakoś pomóc w odszukaniu tej piosenki? ;( proszę :* Bardzo mi na tym zależy :face-crying::face-crying::face-crying::face-crying::face-crying:
Ponieważ nie wiem jaka to może być piosenka. A czerwone samochody kojarzą mi się z Dimą Bilanem i Vera Breźnievą dam ci piosenki kilku raperów. Może to ci przybliży Twoją piosenkę: Tmati
Niestety nie znalazłam tamtej piosenki.. .;( no ,ale mimo to dziękuję ... W każdym bądz razie zapamiętałam z tego teledysku właśnie yo duże czerwone Volvo. i Dziewczynę ,która miała długi bodajże czarne włosy ... ;):face-monkey::face-monkey::face-monkey:
Odpowiedzi
Bardzo dziękujemy i cierpliwie będziemy czekać
Słowa "Tani dan" nic nie oznaczają to po prostu takie polskie tra la la la.
Może jednak pamiętasz coś jeszcze? Słowa a może klip widziałeś i potrafisz opisać kto śpiewał? Jak wyglądał? Może załapałeś jakiś szczególik z teledysku albo z refrenu?
Wiesz w Rosji nie ma piosenkarza, który nie nagrał duetu z kimś innym. Uwierz mi, duetów mają big bardzo dużo. Np: zespół Para Normalnych z piosenką pt "wstawaj"
Ref cos takiego " tani dam,tani dam tani daaaaam i slowa rosyjskie ;<"
A czerwone samochody kojarzą mi się z Dimą Bilanem i Vera Breźnievą dam ci piosenki kilku raperów.
Może to ci przybliży Twoją piosenkę:
Tmati
Dżygan
Kasta
ST
MC47 GENIALNA NUTA