Piosenki i muzyka oznaczona Tagiem „2013”
-
❗BARDZO PILNE❗Piosenka z dzieciństwa (rocznik 2013/14?)Dzień dobry, bardzo natychmiastowo potrzebuję pomocy. Chodzi o piosenkę z dzieciństwa, a mianowicie rap, którego ...
-
Nutka do odgadnięcia (Mikro)Pilnie potrzebuje tytułu tej nuty. Kawałek jest wycięty z seta Mikro - Promo Mix March 2013. Z ...
-
Piosenka metalowa z tekstem "Freight train is coming"Poszukuję piosenki z gatunku hard rock/heavy metal/hardcore, która często była puszczana w "Trójce", na początku ...
-
Witam, mam parę pytań dotyczących tych nutek ??[youtube.com] 3:04-3:14 o Tą nutkę dokładnie mi chodzi ??? Z Góry dzięki :D
-
Co to za piosenka?[youtube.com] Co to za piosenka od 9:56? :)
-
Piosenka z 2013 roku z gitarą elektryczną w tleJak nazywa się piosenka z 2013 roku w której słychać głównie gitarę elektryczną i od ...
-
Szukam utworków Kriswella/Wilkanoc 2013/Omen-załącznikSzukam utworków z seta Kriswella Z Omenu w Wielkanoc 2013. Załączniki poniżej :)
-
PIOSENKA Z CROPPAWitam, szukam piosenki ze sklepu Cropp Town, z 30 kwietnia, piosenka hiphop/rap, pamiętam, że w ...
-
PIOSENKA ZE SKLEPU CROPPWitam, ostatnio w croppie leciała piosenka, nie opamiętam tytułu, ani nic, tylko teledysk: już pod ...
-
POSZUKUJE PIOSENKI Z CROPPAWitam, ostatnio w croppie leciała piosenka, nie opamiętam tytułu, ani nic, tylko teledysk: już pod ...
-
Do zorientowanych w tureckiej muzyceMógłby ktoś podać tytuły wszystkich znajdujących się tutaj utworów? [youtube.com]
-
Tytuł piosenki dance popularnej latem 2013 cipao cipaeHej, poszukuję tytułu piosenki którą kilka razy słyszałem na różnych dyskotekach. W klimacie Gustavo ...
-
szukam tytułu piosneki z setu Ferry Corsten[www26.zippyshare.com] szukam tytuły piosenki z 13:00 minuty 26,00 minuty 43,00 minuty
-
C-BooL vol. 8 - Arena - Kokocko - 19.10.2013Tytuły w tych minutach,nie ma żadnej plejlisty do tego seta [soundcloud.com] 47:00-47:30 48:28-50:38 1:02:15-1:04:11
-
Piosenka z Tomorrowland 2013[youtube.com] piosenka zaczyna się 11:17 proszę o rozpoznanie.
-
Muzyka 2013Proszę o tytuły wszystkich nutek...
-
Piosenka z prezentacji szóstek ME 2013 Gdańsk[youtube.com] Poszukuje piosenki, którą puszczał Marek Magiera (jak w temacie). Baardzo mi na niej zależy :) Lepiej ...
-
-
Mix utworow z 2013 roku na youtubeWczoraj na eska tv podczas Eska TV NEWS pokazali klip z youtube w ktorym byly ...
-
Szukam piosenki po teledysku!Szukam piosenki. Pamiętam tylko, że w teledysku pewna blondynka w dużych okularach, ubrana w krótką ...
-
Utwór z reklamy Toyoty RAV4 Rok innowacji 2013Czy ktoś wie jaki to jest utwór muzyczny? [youtube.com]
-
PIOSENKA Z GWIZDANIEMCO TO ZA PIOSENKA? Już kilka dni poszykuje tytuły pewnej piosenki. Generalnie zasłyszałam ją na radio ...
-
Cot oza utwór? (Tree of life 2013)Proszę o nazwę pierwszej nutki! Dzięki z góry! [youtube.com]
-
szukam tytułu piosneki z setu DJ NEXT we love trance[www11.zippyshare.com] Chciałbym znać całą track liste z tego setu . Najbardziej interesuje mnie kobiecy ...
-
Dj Kaka Październik 2013 pierwszy kawałekProszę o pomoc w odnalezieniu tego remixu pierwszego kawałka (od około 55 sekundy tego seta). ...