Piosenki i muzyka oznaczona Tagiem „#2012”
-
Piosenka Z FilmuJak się nazywa piosenka z filmu ,,Królewna Śnieżka" 2012. Moment, w którym karły uczą Śnieżke ...
-
Piosenka metalowa z tekstem "Freight train is coming"Poszukuję piosenki z gatunku hard rock/heavy metal/hardcore, która często była puszczana w "Trójce", na początku ...
-
blondynka plaża, błękitna woda/ euro 2012 polska piosenkaCześć, szukam starszej piosenki, jakoś 2015 rok. Teledysk byl nad oceanem, spiewała blondynka i chodziła ...
-
Polska piosenka z roku 2011/2012, pomocy!Witam ostatnio wzięło mnie na nostalgie i pamiętam jak dziś na wakacjach w 2012 słuchałem w ...
-
teledysk w którym CHŁOPAK SZUKA DZIEWCZYNYBardzo długo szukam i nie mogę znaleźć piosenki,pamiętam tylko ze miala teledysk o tematyce jak ...
-
Pomocy szukam piosenki z lat 2000 :(Niestety pamiętam tylko teledysk,i to że śpiewa mężczyzna. W teledysku ten mezczyzna zakochal sie w jakiejs ...
-
Teledysk z roku 2011 albo 2012Witam Od jakiegoś czasu poszukuję piosenki, której teledysk ukazał się wroku 2011 albo 2012. Stała się ...