-
Tytuł z filmiku SkyenaCzy zna ktoś tytuł tej nutki z tego filmiku: [youtube.com] Od 0:00 do 0:06 od 5:14 do 10:06 ...
-
Jak znaleźć tą piosenke?Zasłyszałem ją w ok 2010r. W teledysku brodaty mężczyzna wybija znajduje sie w barze wraz ...
-
piosenka z filmikujest kawałkiem z filmiku [youtube.com] zaczyna się od minuty 4:02
-
muzyka do wideo allen walker vs tyki amv[youtube.com]
-
Tube Raiders - Czarnobyl od Środka: od 24:00[youtube.com] jaka to nuta leci od 24:00 proszę o pomoc na midomi szukałem i nic ...
-
Kojarzy ktoś kawałek?Jak w temacie. Dzięki! :) [youtube.com]
-
Jaki to teledyskgłownym bohaterem jest facet, który ma oszpeconą twarz, akcja toczy się w biurze, na początku ...
-
Co to za muzyka w tle??Co to za muzyka w tle od 2:40 [youtube.com]
-
Jaki tytuł ma ta piosenka?Co to za nuta ?
-
Do rozpoznania 6.Tytuły:
-
Dj YourantCo to za nuta od 41:18 [youtube.com]
-
Piosenka z video na YTWitam! Poszukuję tytułu piosenki z video z poniższego linku. Czas: 0:35 - 3:15 [youtube.com]
-
hej poszukuje gdzieś w necie piosenkiJeremi - Jestem twoim radiem.Niestety nigdzie nie moge jej znalezc.Mało popularna ale kiedyś w radiu ...
-
Szukaj tej nuty z filmiku[loliani.me]
-
Fragment utworu ala country.Witam. Poszukuję tytułu utworu lecącego w tle fragmentu poniżej: [www27.zippyshare.com] Fragment pochodzi z filmu na yt,słychać na nim ...
-
piosenka z filmiku yt :D[youtube.com] pierwsza pioseneczka :D
-
Szukam romantycznych piosenek na kolację :)Witam wszystkich! Szukam bardzo romantycznych, spokojnych piosenek, na zbliżającą się kolację, którą szykuję dla mojego chłopaka ...
-
Podobna muzykaWitam, zna ktoś podobnie brzmiące piosenki/muzykę? :) [youtube.com]
-
Cover melodii Michaela Sembello "Maniac".Bezskutecznie poszukuję polskiego coveru "Maniac" Michaela Sembello nagranego w latach 80 przez zespół Klincz. Tytuł: ...
-
XTreme kids are awesome 2015 - 2016Jaka to piosenka: [youtube.com]
-
zna ktos nutke od 20:40 ??[nuteczki.com]
-
piosenka, szaro-biało-czarny teledysk, śpiewa kobietakilka lat temu była piosenka nie pamiętam za Chiny tytułu ani wykonawcy czy też słów pamiętam ...
-
Bez twarzy (1997): kiedy Travolta jako Troy odwiedza córkęJaka jest piosenka w tle, w scenie, kiedy Travolta jako Troy, odwiedza córkę?
-
Coś z "hero"Nie mogę zidentyfikować piosenki w tle z początku filmu [facebook.com]