-
Podobne do Alan Walker - Fade (Trójka)Dzisiaj w Polskim Radiu Trójka usłyszałem piosenkę Alan Walker - Fade, dlatego się zdziwiłem, bo ...
-
Jakie to są piosenki?Jak wyżej
-
Sport Vines June Week 1 Reaction,Potrzebuje tytuł tej piosenki zaczyna sie 5:04 [youtube.com]
-
Bardzo ostry metal. Co to może być? Proszę pomóźcie.W załączniku jest nagranie, przepraszam za bardzo złą jakość, ale jeśli ktoś zna ten kawałek ...
-
Rozpoznacie?Podacie tytuły?
-
Przyjaciółki: sezon 6, odc. 71Co to za piosenka z serialu ,, Przyjciółki '' .? odcinek 71 sezon 6 około ...
-
-
Opis filmkuPamietam tylko teledysk. Ogólnie chodziło o to że facetowi umarła żona(chyba podczas porodu). I został ...
-
co to za piosenka? może The prodigy?[youtube.com]
-
Co to za utwór? Wycinek z seta/audycjiMam na dysku prawie 3 minutowy wycinek pewnego utworu. Ostatnia modyfikacja jest datowana na rok ...
-
Lionel Messi - The Beginning 2015/16Wie ktoś jaki tytuł ma muzyka w tym filmiku oraz jaki jest tytuł muzyczki która ...
-
The OrginalsCześć :) Rozpoznajecie może piosenke we tle? [facebook.com]
-
Spokojny utwór z reklamy :)Witam, proszę o pomoc w odgadnięciu utworu, który jest bodajże z reklamy jakichś funduszy, Polska ...
-
dwie nuty w jednym filmieWitam co to za nuta od 0:00 oraz od 3:30 [youtube.com]
-
Piosenka azjatyckaProszę o pomoc w rozpoznaniu azjatyckiej piosenki
-
Pomocy co to za utwór !!!!Wiem że jakośc jest nie zadowalająca ale ktoś może wie co to za utwór..I gonna ...
-
Piosenka z filmiku (patrz załącznik)Zna ktoś ? :3
-
Piosenka z filmu promocyjnego elektrowni[youtube.com] czy ktoś zna tytuł tej piosenki bądź wykonawce?
-
czyj to remixczy ktoś zna wykonawcę remixu, ewentualnie link do całego kawałka [fitnessmusic.com.pl] DZIĘKI
-
Muzyka Clubowa ?[youtube.com]
-
Muzyka z MCdonaldaWitajcie,dzisiaj byłem w Macu i wpadła mi nutka,którą tam puszczali tylko kwestia ...
-
KUBAN / QuobenofideZna ktoś tytuł piosenki gdzie jest tekst "Popek mi powiedział..." To musi być Kuban lub ...
-
Jakiś dance 90'Working hard?
-
Piosenka usłyszania w radiu.Siema, słuchajcie, ostatnio usłyszałem w radiu polską piosenkę, i zapamiętałem jedynie kawałek tekstu: "tam gdzie ...