-
jaka to muzyka z filmiku youtube ?[youtube.com] jaka to piosenka od 3:00 ?
-
Nieznany 3 z lat 70' CountryPodobnie jak w poprzednich-może ktoś zna?
-
Co to za piosenka?[www77.zippyshare.com] Co to za utwór ? Podobno jest to remix muzyki z Ojca Chrzestnego
-
Prosze o podanie tytułu tego utworu 1:26:00[www2.zippyshare.com]
-
Radio 7 " aaa la blanca... aaaa la blanca..."Piosenka chyba z 70 lat,śpiewana przez kobietę,słyszałem parę razy w radiu 7 przejeżdżając koło Mławy. ...
-
czy ktoś zna tytuł tej piosenki?czy ktoś zna tytuł tej piosenki?
-
Piosenka z vine[vine.co] Z góry dziękuję! :)
-
Co to za utwór i kto go wykonuje?Witam. Słyszałem ten utwór kilka razy w radio, ale nie mogę go namierzyć. Proszę o ...
-
Dubstep ZDupyLink: [youtube.com] Nutka: od 7:20
-
Nieznany utwór z YTWitam, prosze o rozpoznanie pierwszej nuty z tego filmiku: [youtube.com] Z góry dziękuję.
-
Muzyka z youtube - trap music/dubstep.[youtube.com] Chodzi o ten kawałek: 4:48 - 5:32 Może ktoś zna ten tytuł? Pozdrawiam.
-
Anderson Silva vs Dan Henderson Promo: Od 30 sekundyWitam, proszę o nazwe utworu który rozpoczyna sie od 30 sekundy: [youtube.com]
-
Wie ktoś co to za utwór w tym filmiku?[youtu.be]
-
Prosze o rozpoznanie utworu z filmikuWitam, prosze o rozpoznanie utworu z tego filmiku: [youtube.com] Z góry dziękuję.
-
Cermonia zamknięcia FIVB Mistrzostwa Świata Siatkarzy 2014Witam! Szukam muzyki z pierwszych sekund tego filmu [youtube.com]
-
Poszukuję tytułów dwóch piosenek.Proszę o pomoc.
-
pomoc!nie znam dobrze angielskiego moge mniej wiecej napisac slowa które pojawialy sie w refrenie ( ...
-
Szukam tej piosenki, kawałek nagraniaPiosenka chyba nie jest po angielsku, chyba po japońsku czy koreańsku? powstała przed 2000 r
-
Co to za piosenka , w tle tego filmiku na instagramie ?[instagram.com]
-
Top 10 Moments - Robot Chicken: Star Wars Adult Swim[youtube.com] Piosenka z 11:28
-
Wariat w Audi pod PoznaniemPolska znana piosenka - filmik [youtube.com]
-
kto wie co to za kawałek?[youtube.com]
-
Dr.Alban - No CokeJaka to wersja/remix/? Nie mogę jej namierzyć :/
-
Polski rap o kulturze hip-hopowej (brekadance, graffiti)Siemano, szukam polskiego kawałka (rapu) o ulicznej kulturze. Niestety nie pamiętam dokładnych cytatów, ale była w ...
-
Jaki bit od 0;00 do 3;00[youtube.com]