-
TVP1: Mecz Polska-Belgia, siatkówka mężczyznszukam nazwy piosenki z meczu , chodzi mi o utwór od 21:38 :) [sport.tvp.pl]
-
Piosenka z top 50 fun fit&danceProszę o pomoc! Nie znam wykonawcy ani tytułu piosenki leci teraz często na 4 fun ...
-
Nutki z całego świataWitajcie! Z waszych postów można wyczytać, że interesujecie się nie tylko każdym rodzajem muzyki ale także ...
-
Poszukiwany tytuł piosenki! :)Piosenka z audycji radia rmf nie mam pojęcia o jakim tytule, poszukuję! wiem, że ...
-
lata 90Czy ktoś wie kto śpiewa fragment pomiędzy 13.14 -14.15? [youtube.com]
-
Jak nazywa się ta piosenka z rudą wokalistką?W teledysku występowała wokalistka z krótkimi, rudymi włosami. Szła po jakiejś sali, w której ludzie ...
-
Co to za piosenka?Była popularna w latach 200-2010 (coś takiego) Teledysk był podobny do "Bring Me The Horizon ...
-
Witam :)Czy zna ktoś Piosenke w podkładzie Filmu ? chodzi mi o remix ;> [youtube.com]
-
Jaki Tytuł :D[youtube.com] jak nazywa się nutka od 00;01 do 3;07
-
Kto jest wykonawcą tego utworu?Kto jest wykonawcą tego utworu z załącznika? Slyszalem go w radio podczas podróży samochodem. Nie ...
-
Muzyka do fajerwerków/petardWitam Poszukuję tytułu piosenki i wykonawcy.Muzyka była podkładem do fajerwerków.Widziałam filmik z tą muzyką,niestety nie mogę ...
-
Humans aren't realWitam :) Poszukuję nuty z filmu [youtube.com] Czas od 1:10 - 1:14
-
Jak rozpętałem II wojnę światową (1969) - część 3Motyw muzyczny kiedy Franek wychodząc z klasztoru odnajduje tablicę Lublin 25 km,biegnie przez ...
-
Jaki tytuł piosenki lub wykonawca?piosenka chyba rockendrolowa, twista, jive od 3.30 do 4.05 [youtube.com]
-
Gomorra: Piosenka z klubu, od 43:50Witam, w 2 odcinku w scenie gdy jeden z bohaterów pije mocz z kieliszka w ...
-
Co to za utwór?Piosenka ta leci w przerywniku w rmfmaxx, w załączniku dołączam to co udało mi się ...
-
HomelandWitam czy ktoś znalazł kiedykolwiek tutuł utworu który leci w tle: [youtube.com] Dodam że nie mogę znaleźć ...
-
Jaka to piosenka ?Z góry dziękuje za odpowiedz :) [youtube.com]
-
Taxi 4 (2007)Jak nazywa się ta muzyka? proszę o odpowiedź
-
znacie tytuł tej nuty od 13:18 -14:15 ?[youtube.com]
-
nagranie houseSzukam tego nagrania, proszę o pomoc w ID [www57.zippyshare.com]
-
Jaki tytuł piosenki?Ja stawiam na wykonanie Aqua, ale tytułu nie znam, mogę się mylić [youtube.com]
-
tytuł nutki, house[youtube.com] Ktoś zna? :) z góry dziękuję :p
-
Znajdźcie mi piosenkę z takim teledyskiem...PRzedział między 2001 a 2013 rokiem, gdzieś na imprezie przesłuchany, teledysk obejrzany i zapomniany XD ...