-
Teledyskjak się nazywa wykonawca i piosenka, takiego teledysku gdzie dziewczyny sa przebrane za lisy i ...
-
Zespół Code Red...Czy ktoś ma jakieś informacje o zespole Code Red lub może wie na jakiej stronie ...
-
Śpiewa Dziewczyna, Hiphop,poszukuje zywej, wpadajacej w ucho piosenki. Chyba to hiphop, Nie znam tekstu ale jest tam ...
-
Szukam Piosenki Z Przed Kilku Latpiosenka byla na reklamie w telewizji kilka lat temu jak ogłaszano występ Jamesa blunta na ...
-
Piosenka Z YouTubeZna ktoś tą piosenkę?? Jak tak to byłabym bardzo wdzięczna za podanie mi tytułu lub ...
-
Piosenka Z Zalaczonego FilmikuProsze o podanie mi tytulu lub wykonawcy piosenki z tego filmiku w czasie 1:30. [pl.youtube.com]
-
Nutka Z CSIPoszukuje tytółu Nutki z serialu CSI-Miami odcinek 102, koncowa minuta odcinka i akcja rozgrywa sie ...
-
Pomurzcie Potrzebny Mi Tytuł Piosenki Z Serialu 39 I Półmam problema pomorzcie.....musze koniecznie dowiedziec sie jak nazywa sie jena piosenka która leciała w 39 ...
-
MUZYKA Z RADIA!! PILNEBARDZO PROSZE O PODANIE WYKONAWCY I TYTUŁU piosenki gdzie babka spiewa w refrenie cos w ...
-
Reklama OdzieżyMam problem, szukam pewnej piosenki która leciała w TV podczas reklamy ciuchów. Nie pamiętam dokładnie ...
-
Super Piosenka Z Filmiku!! Proszę!!! Jest Super[pl.youtube.com]
-
Słyszane W Raadiu Zetprosze o muze z linka [repo.wrzuta.pl]
-
Touch My BodY RemixWie ktoś jak nazywa się remix Mariah Carey, Touch My Body . Chodzi mi ...
-
Piosenka Z Radia Planeta FMSzybki kawałek zaczyna się słowami six six six six six albo sex sex sex sex ...
-
Kawałek Z Planety FMzna ktoś poprawną nazwe kawałka i wykonawce ellen nuclear- clax coś takiego usłyszałem ;)
-
ELLO WAM WSZYSTKIMMAM TAKA PROZBE CZY BYSCIE NIE MOGLI MI NAPISAC WYKONAWCOW Z RMF FM MUZYKA ...
-
Prosba O Rozpoznanie Utworu Z Linku[video.filestube.com]
-
Reklama Samochodu. WAŻNEchodzi mi o starą reklamę samochodu, bodajże Opel Astra, w której ludzie przywiązują do swoich ...
-
Poszukiwania Linku Do ściągnięciaMam problem nie tyle ze znalezieniem tytułu piosenki co jakiegoś linku do jej ściągnięcia. chodzi tu ...
-
Muzyka Z Reklamy IIVECO STRALISHej. W tej reklamie leci super muzyczka. Ktokolwiek zna jej tytuł to proszę niech się ...
-
Zapowiedź Tańca Kasi I ArturaCześć użytkownicy rozpoznajemy.pl !;] Mam pytanie: jak sie nazywała ta piosenka w zapowiedzi Artura i Kasi.? To ...
-
PiosENKA Z RADIABARDZO PROSZE O PODANIE WYKONAWCY I TYTUŁU piosenki gdzie babka spiewa w refrenie cos w ...
-
Jaki Jest Tytuł I Wykonawca?...piosenki ze step up- the streets, kiedy Tyler tańczy sam przy lustrze? z góry dzięx:)
-
Gonzales KolektivMam takie pytanie: Czy posiada może ktoś utwór Mieczysława Fogga w wykonaniu (jego samego) Gonzales ...
-
Jak Oni śpiewają ?podczas finału gdy pokazywali jak Mostowiak jest w lunaparku lecą trzy piosenki : 1. ??? - ...